سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
به گزارش ایسنا، هدایت حسینی افزود: ارتباطهای موثری را با سازمانهای ذیربط از جمله استاندارد، دامپزشکی و جهاد کشاورزی برقرار کردهایم که هدف از این ارتباطها، ارتقای سلامت مواد غذایی و تبادل نظر با سازمانهای مرتبط است.
وی تاکید کرد: نشانگرهای رنگی تغذیهای به مصرفکننده کمک میکند با توجه به شرایط جسمی و نیازهای شخصی، انتخاب آگاهانه داشته باشد.
حسینی درباره نشانگرهای رنگی تغذیهای نیز عنوان کرد که این برنامه مهم در حال اجراست و به تمامی دانشگاهها و شرکتهای تولیدکننده ابلاغ شده است تا به این ترتیب با افزایش آگاهی مصرفکنندگان و اصلاح الگوی مصرف در ارتقای سلامت جامعه، گامهای موثری برداشته شود. حسینی با بیان این که سال گذشته فعالیتهای بسیار خوبی در کاهش سموم باقیمانده انجام دادیم، تاکید کرد: این برنامه هم اکنون با جدیت در حال اجراست و نتایج نیز اعلام میشود.
این مقام مسئول اظهار کرد: سلامت مردم برای ما بسیار اهمیت دارد و با هیچ گزینهای معامله نمیکنیم و اگر متوجه شویم شرکتی سوءاستفاده کرده و تخلفی داشته، برخورد جدی صورت میگیرد.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
علی اصغر هادیزاده، رئیس انجمن دوومیدانی فدراسیون جانبازان و توانیابان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد