یوسف اصغری محقق و مدرس طب سنتی درباره تدابیر نوشیدنیها و میوهها در ماه رمضان اظهار کرد: بهترین نوشیدنی در ماه مبارک رمضان نوشیدنی است که حرارت بدن و خشکی را کاهش دهد.
به گفته وی امسال به خاطر طولانی بودن ساعت روزه داری لازم است نوشیدنیها مورد استفاده در این ماه دارای دو شاخصه باشند نخست نوشیدنی باشد که متابلیسم سلولی یا سوخت و ساز را کاهش دهد و دوم نوشیدنی که به بدن رطوبت دهد و جبران مایعات از دست رفته روز را کند.
این محقق و مدرس طب سنتی بیان داشت: به صورت کلی هر نوشیدنی که باعث بالا رفتن حرارت بدن و ایجاد خشکی در بدن شود برای ماه رمضان مفید نیست.
اصغری افزود: تمام نوشیدنیهای گازدار, قهوه، نسکافه، دم کرده گیاهان بسیار گرم مانند دارچین، پونه، زنجبیل و غیره در این ماه مناسب نیستند و موجب افزایش گرمی و خشکی بدن میشود.
وی گفت: البته مصرف یک استکان چای کم رنگ و تازه دم در طول شبانه روز ایرادی ندارد.
این محقق و مدرس طب سنتی افزود: در ماه مبارک رمضان تشنگی به خاطر بالا رفتن حرارت قلب و کبد است که آب به صورت تنهایی خیلی نمیتواند جبران آن را کند.
اصغری بیان داشت: توصیه میشود, در این ایام از آب میوهها و نوشیدنیهای خنک دیگر به جای آب انتخاب شود.
وی خاطرنشان کرد: از جمله شربتهای مناسب در ماه رمضان میتوان به شربت آبلیمو طبیعی، شربت زرشک، شربت آلبالو، شربت نارنج، شربت شاتوت، شربت تمشک و شربت تمرهندی تازه اشاره کرد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با عضو هیات علمی مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی به بررسی اثرات منفی حفر چاههای عمیق میپردازد
سخنگوی صنعت آب در گفتوگو با جامجم: