
در اینجا به بارزترین اشتباهات غذایی اشاره می شود:
1 – نوشیدن آب سرد؛ که در صورت تشنگی باعث کاهش تحرک خون در معده و روده و در نهایت ایجاد مشکل در هضم غذا می شود.
2 – آغاز افطاری با غذاهای چرب؛ این درحالی است که افطار باید با شیرینی جات ساده ای آغاز شود که هضم آن آسان باشد، بهتر آن است که افطاری با خرما آغاز شود که سرشار از قند های سریع الجذب بوده و باعث افزایش قند خون به شکلی معتدل و آسان می شود.
3 – مصرف مقدار زیادی غذا در زمان افطار؛ این درحالی است که طبق توصیه پزشکان پس از افطار باید غذا در چند نوبت و در وعده های متعدد مصرف شود.
4 – زیاده روی در خوردن شیرینی و غذاهای خمیری پس از افطار؛ این کار باعث انباشت چربی و چاقی می شود.
5 – زیاده روی در مصرف نمک، ادویه و ترشی؛ این کار نیز باعث کاهش آب بدن، احساس تشنگی در زمان روزه داری و نامنظم شدن ضربان قلب می شود.(العالم)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
کاظم اولیایی در گفتوگو با جامجم از رفتارهای خارج از ادب و فرهنگ بعضی فوتبالیستها انتقاد کرد
امیدعلی مسعودی معقتد است در سنت شیعی، گریه یکی از ابزارهای مهم انتقال معنا و حفظ هویت دینی بوده است
در گفتوگو با رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت بررسی شد