حداد عادل:

دشمن برای انتخابات امسال برنامه‌ریزی کرده است

غلامعلی حدادعادل، نماینده تهران با اشاره به انتخابات امسال مجلس شورای اسلامی گفت: دشمن برای انتخابات امسال برنامه‌ریزی کرده است.
کد خبر: ۸۰۶۸۴۱

به گزارش ایرنا، حدادعادل دیروز در سومین گردهمایی روحانیون بازنشسته نیروهای مسلح اظهار کرد: انتخابات به همان اندازه که فرصتی برای نشان دادن وحدت ملی است، برای دشمن نیز فرصت محسوب می‌شود.

این نماینده مجلس افزود: باید کاری کنیم که خدای‌نکرده مجلسی همچون مجلس‌هایی که مشکل‌ساز شدند، پدید نیاید، زیرا دوباره احتمال تشکیل چنین مجلسی وجود دارد. وی در بخشی دیگر از سخنانش به مساله یمن پرداخت و گفت: مردم یمن که بمباران می‌شوند و شهید می‌دهند، به دنبال رهایی از سلطه هستند. حدادعادل افزود: مردم یمن نه تجاوز کرده‌اند و نه انرژی هسته‌ای دارند و نه بحث حقوق بشر برای آنها مطرح است؛ بلکه ملتی هستند که می‌خواهند کشورشان را به دست خود اداره کنند. نماینده تهران در مجلس یادآور شد: اکنون کشورهای حامی حقوق بشر در مقابل بمباران‌های عربستان و کشتار مردم مظلوم یمن ساکت هستند و هیچ اقدامی نمی‌کنند. وی با اشاره به جایگاه رفیع انقلاب اسلامی ایران گفت: این انقلاب راه جدیدی را در جهان در عرصه‌های مختلف علمی، فرهنگی و سیاسی باز کرد. حدادعادل با بیان این که این انقلاب خطری برای استکبار جهانی است، عنوان کرد: استکبار جهانی نگران سرایت فکر ایران اسلامی به دیگر کشورهاست و با تمام توان به دنبال خاموش کردن این تفکر است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها