
انریکه شنبه گذشته در طول برگزاری کنسرتش در شهر تیجوانای مکزیک در حالی که می خواست یکی از پهباد های فیلم برداری را بگیرد به شدت مجروح شد و بخش هایی از انگشتانش در اثر برخورد با پره های آن، قطع شدند. انریکه تلاش کرد در گوشه ای از صحنه خونریزی را مهار کند و حتی 30 دقیقه پس از این رویداد به اجرای کنسرت ادامه داد اما شدت خونریزی خارج از کنترل بود.
مدیر برنامه های این خواننده 40 ساله ضمن تشکر از طرفداران انریکه در خصوص ادامه تور کنسرت های انریکه گفت: «با سپاس از شما بابت تمامی نگرانی ها و آرزوهای خوبتان، انریکه تور کنسرت های مکزیکش را از سوم جولای از سر می گیرد ما همگی از آرزوها و دعاهای شما قدردانی می کنیم.»
انریکه ایگلسیز خیلی تلاش کرد تا بتواند کنسرتش را در مقابل 12 هزار تماشاگر پرهیجان ادامه دهد اما به توصیه افراد حاضر در پلازا دو توروس محل برگزاری کنسرت، اجرای او متوقف شد تا سریعا به لس آنجلس برگشته و مورد عمل جراحی قرار گیرد.
بسیاری از طرفداران این خواننده که در کنسرت حضور داشتند عکس های متعددی از این حادثه را در شبکه های اجتماعی به اشتراک گذاشتند.


در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم