
به گزارش جام جم ورزشی ، یک روز خبر حضور علی دایی در تراکتورسازی شنیده می شود و یک روز خبر حضور در فولاد. سپاهان و حتی خود پرسپولیس تیم هایی معرفی می شدند که در چند ماه گذشته شایعه حضور علی دایی در آنها به گوش می رسید. اکنون یک مورد جدید مطرح شده است. روزنامه ایران ورزشی با این دلیل که دوستان صمیمی علی دایی در حال خرید باشگاه راه آهن هستند پیش بینی کرده علی دایی در لیگ پانزدهم با راه آهن آفتابی شود. البته با توجه به شایعات هر چند وقت یکبار پیرامون علی دایی بعید نیست چند روز دیگر بحث حضور او در تیم دیگری مطرح شود.
علی دایی شهریور سال گذشته با جنجالی ترین اخراج تاریخ لیگ برتر جای خود را به حمید درخشان داد و پس از آن هرگز نپذیرفت سرمربی تیمی شود. او در این مدت سکوت اختیار کرده و کمتر صحبت می کند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
سید علی بطحایی معتقد است ضرورت تدوین منشور اخلاقی برای هیاتها ضروری است تا فرهنگ «نقد عالمانه» جایگزین رفتارهای تنشزا شود
عضو هیأت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد:
خالد قدومی، نماینده جنبش حماس در گفتوگو با «جامجم» آخرین تحولات مربوط به غزه را تشریح کرد
در گفتوگوی جامجم با دکتر علی انتظاری، جامعهشناس مطرح شد