به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، معاون رئیسجمهور در امور بانوان و خانواده، در دیدار با استاندار خراسان جنوبی، بدون اشاره به مبلغ این اعتبار گفت: اعتبارات اختصاص یافته به اشتغال و توانمندسازی بانوان کشور در سال 94 دو برابر سال 93 است.
شهیندخت مولاوردی افزود: محور فعالیتهای امسال معاونت امور بانوان و خانواده نهاد ریاست جمهوری، توانمندسازی اقتصادی بانوان است که در همین خصوص امسال برای 31 استان کشور بودجهای در ردیف فرهنگی و اجتماعی داریم.
وی یادآور شد: اولویت ما اشتغال پایدار زنان در دو بخش دختران فارغالتحصیل و زنان سرپرست خانوار با گروه هدف مناطق محروم است.
معاون رئیسجمهور در امور بانوان و خانواده خاطرنشان کرد: طرح کاهش ساعت کاری بانوان با شرایط خاص، امسال در مجلس در حال بررسی است که در صورت تصویب آن، ساعت کاری بانوان شاغل دارای کودک زیر هفت سال، کودک معلول یا همسر معلول یا صعبالعلاج، کاهش مییابد.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم