سه جلسه محرومیت عاقبت لگد زدن به دروازه بان +عکس

جام جم ورزشی: ستاره تیم لیورپول به دلیل یک حرکت غیرورزشی با سه جلسه محرومیت از همراهی تیمش روبرو شد.
کد خبر: ۷۸۲۸۸۱
سه جلسه محرومیت عاقبت لگد زدن به دروازه بان +عکس

به گزارش جام جم ورزشی ، لیورپول در این هفته از رقابت های لیگ برتر دو بر یک از منچستریونایتد شکست خورد. در یکی از صحنه های این دیدار مارتین اسکرتل ستاره تیم لیورپول یک خطای عمدی بر روی دیوید دخیا دروازه بان اسپانیایی منچستر انجام داد.

این صحنه از چشم اتحادیه فوتبال انگلیس دور نمامد و این اتحادیه اسکرتل را با محرومیت 3 جلسگی محروم کرد تا نشان دهد خطاهای دیگر بازیکنان غیر از بازیکنان چلسی را هم ‌می‌بیند.

در این دیدار استیون جرارد هم 45 ثانیه پس از ورود به زمین خطای خشنی روی بازیکنان یونایتد انجام داد تا قرمز‌های آنفیلد اخلاق را هم در این دیدار باخته باشند.

در این عکس لحظه لگد زدن اسکرتل به دخیا را می بینید:

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها