این واحد پولی مشترک احتمالا برای یکسانسازی نرخ تسعیر ریال و روبل و آسانسازی مبادلات تجاری دو کشور و از میان یکی از واحدهای پولی جهانی انتخاب خواهد شد.
اسدالله عسگراولادی در گفتوگو با تسنیم، با ابراز اینکه «هنوز روابط اقتصادی ما با کشور روسیه پیشرفت شایانی نکرده است» اظهار کرد: اکنون مشکلات گذشته با طرف روسی همچنان پابرجاست، بهعنوان نمونه هنوز اعتماد کافی میان تاجران دو کشور ایجاد نشده است.
وی با بیان اینکه روسیه تعرفههای تبعیضآمیزی برای تجار ایرانی لحاظ کرده است، افزود: تعرفه روسیه برای کشورهای همسایه ما صفر یا 4 درصد است در حالی که ایرانیها باید 5 تا 15 درصد تعرفه به روسیه پرداخت کنند.عسگراولادی با اشاره به بیثباتی کنونی قیمت روبل، تصریح کرد: باید یک بیمهای نرخ روبل و ریال را نسبت به هم بیمه کند.
وی اضافه کرد: هماکنون بانکهای مرکزی دو کشور در حال مطالعه تعیین واحد پولی مشترکی میان ایران و روسیه هستند تا در نهایت سطح همکاریها بدون مشکلات بانکی افزایش یابد.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم