رئیس مجلس شورای اسلامی:

آزادی نمایندگان در اظهار نظر، نکته برجسته نظام است

رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به بیان دیدگاه‌های نمایندگان از تریبون مجلس گفت: این‌که در مجلس شورای اسلامی نمایندگان با آزادی نظرات خود را اعلام می‌کنند، نکته برجسته نظام ماست و نباید آن را تخطئه کرد، البته هم نمایندگان و هم افراد دیگر در کشور باید از طرح مسائل غیرواقع پرهیز کنند و این قاعده اسلامی است و همه باید آن را رعایت کنند.
کد خبر: ۷۷۷۰۲۵

به گزارش فارس، علی لاریجانی در نطق پیش از دستور خود در جلسه علنی دیروز افزود: ممکن است بین نمایندگان مجلس در تاکتیک‌های مذاکراتی اختلاف‌نظر باشد، اما ما ملتی هستیم که مقام ولایت را داریم و وقتی سیاست‌های مذاکرات هسته‌ای توسط رهبری معظم مشخص شد، تا زمانی که این چارچوب‌ها رعایت شود، مذاکره‌کنندگان مورد حمایت همگان هستند.

رئیس قوه مقننه همچنین تصریح کرد: این همگرایی توأم با صلابت که از نعمات ولایت فقیه است درست در نقطه مقابل رفتار عجیب و غریب کنگره آمریکا در اجرای شوی سیاسی اخیر است که با وجود مغایرت روشن حضور رئیس یک رژیم پوشالی در کنگره با منافع ملی آنها فقط به خاطر رقابت‌های سیاسی دست به چنین اقدامی زدند.

لاریجانی عنوان کرد: اگر عده‌ای از نمایندگان نگرانی در مسئله هسته‌ای دارند از باب اهمیت موضوع در صیانت از این دستاورد ملی است که البته بنده به خاطر چارچوب‌هایی که برای مذاکرات مشخص شده است نگرانی ندارم و مقایسه این دل‌مشغولی برخی از نمایندگان و افراد با رفتار خصمانه رژیم صهیونیستی مقایسه‌ای مع‌الفارق و غیرمنصفانه است.

وی در بخش دیگری از سخنانش خاطرنشان کرد: اخیرا یکی از وزرا دو بار مطلبی دال بر ورود پول‌های قاچاق به ساختار قدرت مطرح کرده است، اگر اطلاعی از انتقال چنین پولی در انتخابات اخیر دارند که ‌آنها را به قدرت رسانده اعلام کنند، این‌گونه مبهم حرف زدن چه فایده‌ای جز ایجاد شبهات بلاوجه برای کشور دارد مگر مملکت قانون ندارد، اگر کسی از این گونه اقدامات اطلاعی دارد باید در اختیار قوه قضاییه قرار دهد تا رسیدگی شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها