از دکترای فتح اله زاده تا دکترای افشارزاده

جام جم ورزشی: بعد از جنجال های مربوط به مدرک تحصیلی فتح اله زاده مدیرعامل سابق استقلال حالا نوبت به مدیرعامل فعلی یعنی افشارزاده رسید تا دکترا بگیرد.
کد خبر: ۷۶۸۰۳۲
از دکترای فتح اله زاده تا دکترای افشارزاده

به گزارش جام جم ورزشی ، بهرام افشارزاده، مدیرعامل باشگاه استقلال با سفر به آمریکا و گذراندن دوره‌ای 20 روزه، دکترای مدیریت مجازی خود را دریافت کرد. این مدرک پس از بازگشت افشارزاده مورد تأیید وزارت علوم و تحقیقات قرار گرفت.

پیش از این مدارک تحصیلی فتح اله زاده مورد بحث و انتقادهای زیادی قرار داشت. در واقع فتح اله زاده به این متهم بود و هست که مدرک تحصیلی خود را خریده است. حالا باید دید واکنش ها در برابر " دکترای مدیریت مجازی" افشارزاده چگونه خواهد بود؟! البته نباید فراموش کرد که در تحصیلات آکادمیک و دانشگاهی او تقریبا شک و شبهه ای وجود ندارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها