پولادی، محروم از اولین دیدار ایران در مقدماتی جام جهانی 2018

جام جم ورزشی: مدافع ایران که در دیدار ایران و عراق اخراج شد، از اولین دیدار تیم ملی در مقدماتی جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه محروم است.
کد خبر: ۷۶۶۲۳۵
پولادی، محروم از اولین دیدار ایران در مقدماتی جام جهانی 2018

مهرداد پولادی، مدافع تیم ملی ایران که در دیدار تیم‌های ملی ایران و عراق از مرحله یک چهارم نهایی جام ملت‌های آسیا 2015 توسط بنجامین ویلیامز از زمین مسابقه اخراج شد در دیدار بعدی تیم ملی ایران در مقدماتی جام جهانی 2018 روسیه که از خرداد ماه آغاز می‌شود، محروم خواهد بود. رقابت‌های مقدماتی جام جهانی 2018 روسیه در منطقه آسیا برای اولین بار با رقابت‌‌های مقدماتی جام ملت‌های آسیا 2019 ادغام شده و قرار است تیم‌های برتر مرحله گروهی، راهی هر دو رقابت شوند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها