آخرین بازمانده عامل جنایت گلپایگان اعدام شد

صبح امروز آخرین بازمانده باند سارقان مسلح و عامل جنایت خونین ششم دیماه شهرستان گلپایگان استان اصفهان با حکم قطعی دستگاه قضایی در محل جنایت به دار مجازات آویخته شد.
کد خبر: ۷۶۴۵۳۱
آخرین بازمانده عامل جنایت گلپایگان اعدام شد

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از پایگاه اطلاع رسانی پلیس، صبح امروز با حکم قطعی دستگاه قضایی، منصور میرلوحی سردسته و آخرین بازمانده باند سارقان مسلح که به همراه دو برادر معدوم خود باعث به شهادت رسیدن سه نفر از ماموران نیروی انتظامی و دو نفر از شهروندان شهرستان گلپایگان شده بود پس از قرائت حکم دادستان اصفهان در محل وقوع جنایت به دار مجازات آویخته شد.

در هنگام اجرای حکم اعدام خانواده های شهدای این حادثه و اقشار مختلف مردم شهید پرور شهرستان گلپایگان حضور داشته و با سردادن شعار مراتب قدردانی و سپاس خود را از زحمات و جانفشانی های ماموران نیروی انتظامی و قاطعیت دستگاه قضایی در انهدام باند مذکور و اجرای سریع حکم اعدام آخرین بازمانده عامل این جنایت ابراز کردند.

اعضای باند مخوف سارقان مسلح که از سال های قبل اقدام به سرقت مسلحانه از طلافروشی ها توام با قتل و مجروح کردن تعدادی از شهروندان بود سرانجام در ششم دی​ماه سال جاری یکی از آنان به دست ماموران نیروی انتظامی به هلاکت رسیده و نفر دوم نیز طی عملیاتی دیگر در 11 دی​ماه کشته و سردسته و آخرین بازمانده این باند که به دست ماموران جان برکف نیروی انتظامی دستگیر شده بود نیز صبح امروز اعدام شد.

سرقت مسلحانه نزدیک به 100 کیلو گرم طلا، شهادت 10 نفر و از جمله سه نفر از ماموران انتظامی و مجروح کردن 22 نفر از شهروندان از مهمترین جرایم این باند تبهکار است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها