وزارت ارتباطات: دیگر اپراتور جدید موبایل راه‌اندازی نخواهد شد

رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گفت: مطالعات نشان می‌دهد در صورتی که اپراتورهای مجازی وارد بازار شوند و با همکاری اپراتورهای دارای شبکه، اهداف رگولاتوری را محقق سازند، نیازی به ورود اپراتور جدید نیست.
کد خبر: ۷۵۷۲۷۴

به گزارش تسنیم، علی‌اصغر عمیدیان با بیان این‌که زمینه صدور پروانه اپراتورهای مجازی تلفن همراه (MVNO) فراهم شده است، اظهار کرد: در پی فراخوان نظرخواهی تخصصی در مورد سیاست‌ها و اصول حاکم بر صدور پروانه اپراتورهای مجازی تلفن همراه، ذی‌نفعان از جمله دو اپراتور بزرگ تلفن همراه مشارکت فعالی داشته و نظرات خوبی ارائه کردند که پس از بررسی و جمع‌بندی نظرات، پیش‌نویس اصول حاکم بر صدور پروانه‌ها تدوین و در دستور کار کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات قرار می‌گیرد.

وی با اشاره به این‌که ورود اپراتورهای مجازی به بازار راهبرد قطعی رگولاتوری برای افزایش رقابت، تنوع خدمات و حق انتخاب مردم است، افزود: بازار تلفن همراه کشور از نظر جذب مشترکان جدید برای خدمات پایه به درجه اشباع نزدیک شده و زمان آن رسیده است که اپراتورهای جدیدی با تمرکز بر نوآوری در خدمات و نه شبکه، وارد بازار شوند.

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات درباره نتایج حاصل از مطالعات انجام شده درباره این موضوع گفت: نتایج مطالعات رگولاتوری، تجربه جهانی و شرایط بازار داخلی نشان می‌دهد زمان کنونی، فرصت مناسبی برای ورود اپراتورهای مجازی است و با سیاست رگولاتوری در جهت افزایش رضایت مشترکان و استفاده بهتر و بیشتر از سرمایه‌های ملی همخوانی دارد.

وی تصریح کرد: از سوی دیگر، علاوه بر درآمدزایی برای اپراتورها، زمینه افزایش رقابت و رشد و بلوغ همه ذی‌نفعان بازار را به دنبال دارد. هر چند که در کوتاه‌مدت ممکن است سختی‌هایی را به‌دنبال داشته باشد.

عمیدیان درباره احتمال ورود اپراتور جدید تلفن همراه اظهار کرد: ورود اپراتور جدید تلفن همراه، پیش از طرح موضوع اپراتورهای مجازی در دستور کار رگولاتوری بود. اما مطالعات نشان داد در صورتی که اپراتورهای مجازی وارد بازار شوند و با همکاری اپراتورهای دارای شبکه، اهداف رگولاتوری را محقق سازند، نیازی به ورود اپراتور جدید نیست.

رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی افزود: اگر به هر دلیل نتوانیم از طریق ورود اپراتورهای مجازی به اهداف موردنظر برسیم قطعا ورود اپراتور جدید را با شرایط ویژه در دستور کار قرار خواهیم داد.

وی درباره اختصاص باند فرکانسی برای ارائه خدمات نسل چهارم تلفن همراه در آینده گفت: برای اپراتورهای موجود باند فرکانسی در ارتقای پروانه آنها مشخص شده است. با وجود این باندهای فرکانسی دیگری را که امکان ارائه خدمات نسل چهارم از لحاظ مقررات، اکوسیستم تجهیزات و دیگر ملاحظات روی آنها وجود دارد نیز می‌توانیم در آینده به هر یک از اپراتورهای تلفن همراه فعلی که بیشترین ظرفیت را در اختیار اپراتورهای مجازی قرار دهند واگذار کنیم تا متناسب با ارائه ظرفیت به اپراتورهای مجازی دچار مشکل کمبود فرکانس در ارائه خدمات داده خود نشوند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها