مواد لازم برای تهیه پلو با قارچ و نخود فرنگی: برنج 4 پیمانه قارچ 100 گرم نخود فرنگی پخته شده 100 گرم گردو 100گرم پیاز 100گرم نعنا و جعفری خرد شده 100 گرم فلفل دلمه 2 عدد زعفران یک قاشق چایخوری نمک، پودر سیر و فلفل قرمز به مقدار لازم. طرز تهیه: ابتدا پیاز را با روغن کم در ماهیتابه می گذاریم تا تقریبا طلایی شود. سپس قارچ و گردو را اضاقه می کنیم .فلفل قرمز و پودر سیر را در این مرحله روی آن می ریزیم نعنا و جعفری خرد شده را به آن اضافه می کنیم . در این غذا می توانیم از عطر، طعم و بوی فلفل دلمه هم استفاده کنیم.
کد خبر: ۷۵۴۹۰۷
آموزش آشپزی / پلو با قارچ و نخود فرنگی

منبع: شبکه استانی فارس

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها