به گزارش جام جم ورزشی ، اوساسونا فردا (یکشنبه) در حالی در هفته هجدهم لیگ دسته اول اسپانیا موسوم به لیگا آدلانته در جزایر قناری به مصاف لاسپالماس صدرنشین میرود که به احتمال زیاد در این دیدار یکی از بازیکنان ایرانی خود را به همراه نخواهد داشت.
جواد نکونام، کاپیتان تیم ملی فوتبال کشورمان که در بازی هفته گذشته اوساسونا مقابل وایادولید موفق به گلزنی شد تا تیمش برنده این دیدار شود، در اولین تمرین پس از این بازی دچار مصدومیت از زانوی پای راست شد. زانوی هافبک ایرانی اوساسونا بعد از این مصدومیت دچار کبودی شد تا نکونام در تمرینات تیمش به صورت جداگانه و اختصاصی کار کند. با این شرایط حضور او در بازی با لاسپالماس نیز مشخص نیست.
کریم انصاریفرد، مهاجم ایرانی اوساسونا هم که کم کم خودش را به ترکیب اصلی تیمش رسانده است، در تمرینات این هفته از آمادگی بالایی برخوردار بوده و بسیار باانگیزه و پرتلاش در مراحل آمادهسازی سرخپوشان حاضر شده است.
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سعیده لعلی، مدیر کتابخانه مرکزی سازمان صداوسیما از ویژگیهای منحصر بهفرد این مکان فرهنگی برای ما گفته است
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد