جنایتکار افغانی که 15 نفر را در باغها و بیابان های اطراف تهران ، شهریار و کرج به قتل رسانده است ، روز گذشته در شعبه 119 دادگاه کرج مشخصات دقیقتری از قربانیان خود را در اختیار قاضی قرار داد تا به دستور قاضی در بررسی های پلیسی 14 قربانی خاموش جنایات مرد افغان شناسایی شوند.
کد خبر: ۷۴۳۷۱
روز گذشته این متهم که ذکرالله نام دارد و اکنون با تایید حکمش در دیوانعالی کشور در انتظار قصاص ایستاده است به همراه همدست افغانی اش از زندان رجایی شهر به شعبه 119 دادگاه جزایی کرج منتقل شد تا مشخصات دقیق تری از قربانیان خود را در اختیار قاضی پرونده قرار دهد تا خانواده های 14 قربانی ناشناس پرونده شناسایی شوند. راز جنایتهای این مهاجر افغانی زمانی فاش شد که در نخستین روزهای آذر سال 81 جسد سوخته مردی بدون هویت در نزدیکی باقر آباد پیدا شد.
سرنخ با پای خودش آمد
در حالی که تحقیقات برای یافتن هویت مقتول ادامه داشت ، زن جوانی به نام شهرزاد با مراجعه به کلانتری 22 مهرشهر کرج به ماموران گفت : شوهرم به نام «احمد - ر» چند روز قبل از خانه خارج شده بازنگشته است. از آنجایی که ادعاهای این زن مشکوک به نظر می رسید ، ماموران وی را تحت کنترل نامحسوس قرار داده و متوجه شدند که کارفرمای شوهر این زن که یک دلال سیمان به نام ابراهیم است به خانه آنها رفت و آمدهای مشکوکی دارد و به همین دلیل ماموران ابراهیم را نیز تحت نظر گرفته و متوجه شدند که با یک مرد افغانی به نام ذکر الله ارتباطاتی دارد. سرانجام کارآگاهان جنایی کرج ، ابراهیم و مرد افغانی را مدتی بعد به اتهام قتل شوهر شهرزاد دستگیر کردند.در بازجویی از این 2 مظنون ، به رغم انکارهای دلال سیمان ،سرانجام مرد افغانی به افشای راز قتل احمد پرداخته و گفت : من از چند سال پیش با ابراهیم آشنا بودم. او یک روز به سراغم آمد و از من خواست با گرفتن مبلغی پول ، احمد را که وی با زنش در ارتباط بود سر به نیست کنم . من هم به همراه دوستم او را به بهانه ای به روستای باقرآباد کشانده و پس از قتل جسدش را آتش زده و در همانجا پنهان کردیم .با اعترافات مرد افغان ماموران شهرزاد را نیز دستگیر کردند که وی در بازجویی ها گفت : از زندگی با شوهر خسته شده بودم و می خواستم از او جدا شوم ولی طلاقم نمی داد. تا این که ابراهیم که دوست شوهرم بود همراه او به خانه مان آمد و از آن به بعد با یکدیگر ارتباط برقرار کردیم اما شوهرم سد راهمان بود و حاضر به جدایی نبود و بنابراین به همراه ابراهیم نقشه قتل او را کشیدیم تا با یکدیگر ازدواج کنیم.
افشای 14 قتل
از آنجایی که احتمال می رفت مرد افغان یک قاتل اجاره ای باشد و در قتلهای دیگری نیز دست داشته باشد ، ماموران بار دیگر او را تحت بازجویی قرار دادند که وی در بازجویی های فنی و پلیسی سرانجام به 14 قتل دیگر در اطراف تهران و کرج اعتراف کرد.ذکرالله درباره قتلهای سریالی خود به کارآگاهان پلیس گفت : اولین جنایت را در سال 64
مرتکب شدم ، در آن سال مرد 26 ساله ای را در خاک سفید تهران کشتم و جسدش را زیر پلی در کرج رها کردم . سال 68
با 2 نفر از دوستانم ، 2 افغانی را به یکی از باغ های شهریار کشاندیم و آنها را به قتل رساندیم و پول هایشان را دزدیدیم . سال 73 ، جوان 25 ساله ای به نام «لطیف» را که در یک مصالح فروشی در باقرآباد کار می کرد برای انتقام گیری به باغی کشاندم و کشتم . 2 سال بعد هم در همان مصالح فروشی ، برادر یکی از دوستانم به نام «دین محمد» را به قتل رساندم ، سال 80 به همراه یکی از دوستانم ، جوان 24 ساله باجگیری را به تپه های شن و ماسه سیمین دشت کشاندیم و به قتل رساندیم ، بعد به همراه دوستم رئوف ، پسر جوانی به نام رضا را در جریان معامله تریاک در کارخانه کبریت سازی حوالی پل سیمان شهرری کشتیم و تریاکهایش را به سرقت بردیم . وی در ادامه افزود: مدتی بعد هم مرد چوپانی را در سه راهی سیمان و مردی به نام «عزیز» را برای ربودن 200 هزار تومان در شورآباد به قتل رساندم. 18 فروردین سال 78 هم مردی که نام مستعارش «محمدعلی» بود را بخاطر قمار ، حوالی پل فردیس کشتم . نگهبان باغی را هم در محمدآباد کرج به نام «گل محمد» را کشتم و اواسط سال 81 قاچاقچی مواد مخدری به نام امین را که قصد فروش یک پیت حلبی 17 کیلویی پر از تریاک را داشت ، را کشتم.یک ماه بعد هم جوان 20 ساله ای به نام مهدی را از خاک سفید به اتوبان ساوه کشاندم و با ضربات چاقو کشتم .ذکرالله در ادامه گفت : پس از کشتن قربانیان ، اجساد آنها را با یک پیکان سبزرنگ به جاده های چالوس ، مهرشهر ، کرج ، شهریار و سیمین دشت ساوه انتقال می دادم و در نقاط خلوتی این اجساد را با بنزین به آتش می کشیدم .با اعترافات قاتل اجاره ای قاضی حاجعلی ، سال گذشته رئیس شعبه 119 دادگاه جزایی کرج وی را به قصاص محکوم کرد ، قاضی حاجعلی همچنین ابراهیم (دلال سیمان) را نیز به قصاص و 2 همدست مرد افغان و شهرزاد را به زندان محکوم کرد. و به این ترتیب با تایید حکم دادگاه ، توسط شعبه 37 دیوان عالی کشور مرد افغانی در آستانه قصاص قرار گرفت ، اما روز گذشته قاضی رنجبر، رئیس شعبه 119 دادگاه کرج ، با احضار دوباره متهم افغانی از وی خواست بار دیگر به توضیح دقیق مکان و مشخصات مقتولان بپردازد تا با این اطلاعات مقتولان شناسایی شوند. قاضی رنجبر ، روز گذشته با اعلام این خبر از کسانی که یکی از اقوام و یا دوستانشان در زمانهایی نزدیک به زمان قتلهای مرد افغان ، ناپدید شده اند درخواست کرد با مراجعه به شعبه 119 دادگاه کرج به انجام تحقیقات برای یافتن مقتولان کمک کنند.