بلر از اتباع انگلیسی در ایالت های توفان زده آمریکا به خاطر عدم رسیدگی به موقع عذر خواهی کرد

جام جم آنلاین: در پی شکایت صدها بریتانایی گرفتار شده در توفان کاترینا در ایالت های جنوبی آمریکا از رسیدگی نشدن به مشکلاتشان توسط وزارت خارجه این کشور ، تونی بلر رسما زبان به عذر خواهی گشود.
کد خبر: ۷۴۳۳۷

به گزارش روز دوشنبه روزنامه گاردین ، نخست وزیر انگلستان از همه انگلیسی هایی که در چند روز گذشته در ایالت های جنوبی آمریکا به خاطر مصائب ناشی از توفان زجر کشیده اند و وزارت خارجه نتاونسته به آنها خدمات بایسته ای ارائه کند عذر خواهی کرد.
با اینحال بلر خطاب به انگلیسی هایی که مدعی شده اند دولت آنها را در نیواورلینز به حال خود رها کرده است گفت:«دیپلمات های وزارت خارجه به صورت شبانه روزی برای خدمات رسانی به اتباع این کشور در ایالت های توفان زده در فعالیت هستند».

شکایت های این بریتانیایی ها زمانی به گوش مردم رسید که اولین دسته از بازماندگان انگلیسی از توفان کاترینا روز گذشته وارد این کشور شدند و داستان های هولناکی از وضعیت خود و آمریکائیها برای رسانه ها تعریف کردند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها