وزیر ورزش: نمی‌توانم جلوی فساد در یک فدراسیون خاص را بگیرم

اگرچه برای روابط تیره وزیر ورزش و رئیس فدراسیون فوتبال، پایانی غیر از برگزاری مجمع فوق‌العاده فدراسیون فوتبال و برکناری علی کفاشیان توسط فوتبالی‌ها نمی‌توان متصور بود، اما در این میان محمود گودرزی از هر فرصتی برای انتقاد از مدیریت حاکم بر فدراسیون استفاده می‌کند تا شاید بتواند به خروج فوتبال از وضع بغرنج کنونی کمک کند.
کد خبر: ۷۳۷۰۵۹

روز گذشته جلسه شورای عالی بسیج ورزشکاران پیرامون کنگره شهدای ورزش کشور در سالن حراست وزارت ورزش و جوانان برگزار شد و علاوه بر وزیر ورزش افرادی چون سردار کوثری، سردار باران چشمه، سردار آجرلو، محمدرضا داورزنی، محمود پولادگر، محمود خسروی‌وفا، سردار آذرنوش، دکتر سجادی و چند تن از مسئولان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران هم در آن حضور داشتند.

گودرزی در چنین جمعی با بیان این‌که مسائل فرهنگی کشور باید بخش اعظمی از ارزش‌ها را تحت تاثیر قرار دهد، گفت: این‌که ما فقط به جسم و سلامتی خود اهمیت می‌دهیم کافی نیست و باید بدانیم هدف اصلی در ورزش رشد اخلاقی و مباحث دینی است.

گودرزی با اشاره به بازی‌های آسیایی و پاراآسیایی اینچئون و موفقیت‌های سه فدراسیون در ورزش کشور افزود: ورزش ما باید از فدراسیون‌هایی مثل والیبال، تکواندو و جانبازان و معلولان الگو بگیرد، چون آنها هم در بعد اخلاقی و پهلوانی و هم در بعد قهرمانی موفق بوده‌اند. گودرزی در ادامه صحبت‌های خود تاکید کرد: یک فدراسیون داریم که جزیـــره مستقل و تحت حاکمیـــت بیگانگان است که اگر به مسائل مدیریتی آنها ورود کنیم با تعلیق و محـــرومیت مواجه خواهیم شد.

وزیر ورزش با انتقاد از این فدراسیون گفت: من خودم منفعل هستم و نمی‌توانم در زد و بند فساد و تبانی آنها تاثیری بگذارم اما خواهان هم‌افزایی مجلس شورای اسلامی، وزارت ورزش و جوانان و سازمان بسیج در مورد این مسائل هستم. وی در پایان صحبت‌های خود تاکید کرد: تلاش می‌کنیم که در تصمیمات خود مدیرانی با روحیات معنوی را جایگزین کنیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها