به گزارش خبرگزاری فرانسه، رابین رافل، دیپلمات کهنهکار و باسابقه وزارت امور خارجه آمریکا و کارشناس مسائل پاکستان به خاطر تحقیقات درباره جرایم ضد اطلاعاتی تحت کنترل اف.بی.آی قرار گرفته است.
واشنگتنپست به نقل از مقامهای آمریکایی نوشت: اف.بی.آی ماه گذشته میلادی منزل وی را در شما غرب واشنگتن و دفترش را مورد تفحص قرار داد.
دو تن از مقامهای وزارت امور خارجه آمریکا اعلام کردند این تحقیقات بخشی از عملیات ضد جاسوسی است چرا که احتمال میرود این زن به نیابت از کشورهای خارجی دست به جاسوسی زده باشد.
یکی از سخنگوهای این دیپلمات کهنهکار همچنین گفته که وی در این تحقیقات کاملاً همکاری کرده اما هنوز اعلام نشده که علت اصلی این تحقیقات چیست. همچنین هنوز این دیپلمات متهم نشده است.
این زن 67 ساله که دیپلمات کهنهکار آمریکا است در میان بسیاری دیگر از مشاوران در پاکستان و جنوب آسیا است. (ایسنا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگوی «جامجم» با سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایران مطرح شد
دکتر امیدعلی مسعودی، استاد ارتباطات در گفتوگو با «جامجم» عنوان کرد
گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با علیرضا نصیری، قهرمان جوانان جهان
سفیر سابق ایران در پاکستان در گفتوگو با «جامجم» تشریح کرد