به گزارش فارس و به نقل از پایگاه خبری دنیانیوز پاکستان، سرتاج عزیز، گفت: ایران و پاکستان به منظور جلوگیری از سوءتفاهمهایی که در گذشته وجود داشت، به دنبال تقویت همکاریهای مرزی هستند.
پایگاه اینترنتی دیلیتایمز بیست و ششم مهر ماه جاری به نقل از منابع پاکستانی مدعی شد، ایران به صورت یکجانبه به توافقنامه همکاری خود با دولت پاکستان خاتمه داده و پس از این تصمیم، اجرای طرح خط لوله انتقال گاز با وجود مذاکرات طولانی غیرعملی شده است.به دنبال انتشار این خبر، وزارت نفت ایران ضمن رد این ادعا، اعلام کرد: همکاریهای نزدیکی میان وزارتخانههای نفت دو کشور برای به سرانجام رساندن این خط لوله وجود دارد و انتشار هر گونه خبری در مورد فسخ این قرارداد کذب محض است.
وزارت نفت ایران تاکید کرد: با وجود پارهای از مشکلات و اختلافنظرها درباره چگونگی اجرای طرح خط لوله گاز ایران و پاکستان، هیچ یک از دو کشور تمایلی به فسخ یکجانبه قرارداد ندارند
آخرین تمرینهای تیم ملی فوتبال در سایه حمایت فوقالعاده مردم مکزیک
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....