وزیر امور خارجه آلمان:

جامعه جهانی آماده توافق هسته ای با ایران است

وزیر امور خارجه آلمان در مصاحبه‎ای مطبوعاتی با اشاره به اینکه جامعه جهانی آماده دستیابی به توافق با ایران است، افزود: اگر تلاش‎ها برای حل پرونده هسته‎ای ایران نتیجه دهد، فرصت بزرگی برای کاهش تنش در منطقه به شکل کلی وجود دارد.
کد خبر: ۷۲۷۱۲۷
جامعه جهانی آماده توافق هسته ای با ایران است

"فرانک والتر اشتاین‎مایر" در مصاحبه‎ای با روزنامه الحیات با بیان اینکه همچنان اختلاف زیادی پیرامون پرونده هسته‎ای ایران وجود دارد، اضافه کرد: ایران هم اکنون باید دلیلی که نشان می‎دهد اراده سیاسی برای دستیابی به توافق هسته‎ای را ندارد، ارئه دهد.

وزیر امور خارجه آلمان گفت: ما انتظار نرمش لازم را از تهران در زمینه مسائل بنیادین به ویژه در مورد موضوع غنی‎سازی اورانیوم داریم.

"اشتاین‎مایر" مدعی شد: باید با تمامی امکانات قابل تحقق مانع مسیر دستیابی به سلاح هسته‎ای شویم.(باشگاه خبرنگاران)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
ما فرزندان دلیلیم، نه پرخاش

سید علی بطحایی معتقد است ضرورت تدوین منشور اخلاقی برای هیات‌ها ضروری است تا فرهنگ «نقد عالمانه» جایگزین رفتار‌های تنش‌زا شود

ما فرزندان دلیلیم، نه پرخاش

نیازمندی ها