ایران زمین

پرداخت تسهیلات بلاعوض به کشاورزان برای اصلاح سیستم آبیاری

مدیرکل محصولات گرمسیری و نیمه گرمسیری وزارت جهاد کشاورزی گفت: در صورت اصلاح سیستم آبیاری و بهینه کردن مصرف آب در بخش کشاورزی، تا سقف 80 درصد به کشاورزان تسهیلات بانکی بلاعوض پرداخت می‌شود.
کد خبر: ۷۲۶۲۱۵

مجید درینی، رعایت الگوی کشت در مناطق گرمسیری و نیمه‌گرمسیری را خواستار شد و افزود: کشاورزان و باغداران باید به سمت الگوی مناسب برای کشت محصولات و درختان مقاوم با نیاز آبی کم مانند پسته، زیتون و خرما روی آورند.

وی با بیان این‌که ایران در ردیف ده کشور برتر تولید کننده انار دنیاست، تصریح کرد: انار در کنار پسته جایگاه خاص خود را در دنیا دارد و رقم انار نادری بادرود به دلیل ماندگاری بالا، از برندهای معروف و شناخته شده در جهان بشمار می‌رود.‌/‌ایرنا

دومین قطار گردشگران اروپایی به تهران رسید

دومین قطار حامل گردشگران اروپایی در گروهی با 65 گردشگر پس از بازدید از استان‌های فارس و اصفهان پنجشنبه گذشته وارد شهر یزد شد و جمعه‌شب یزد را به مقصد تهران ترک کرد. از گردشگران این قطار هنگام ورود به یزد با موسیقی سنتی و شیرینی یزد استقبال شد و این گروه از مکان‌های گردشگری یزد از جمله مسجد جامع، میدان امیرچخماق، موزه آب و دخمه زرتشتیان بازدید کردند.

چهار قطار گردشگری اروپایی دیگر نیز در راه یزد است که با هماهنگی‌های به عمل آمده قرار است از قطار سوم به بعد مدت اقامت گردشگران در یزد افزایش یابد.این گردشگران که از اتباع کشورهای آلمان، اتریش، فرانسه، ترکیه، اسپانیا، سنگاپور و سوئیس هستند، ابتدا از دخمه و آتشکده زرتشتیان در شهر یزد دیدن کردند.از آنجا که استان‌های اصفهان، فارس و یزد مثلث گردشگری در مرکز ایران به شمار می‌روند و بسته کاملی از جاذبه‌های گردشگری را در خود جای داده‌اند، از مقاصد اصلی گردشگری این گروه اروپایی است.

نخستین گروه گردشگران اروپایی نیز هفته گذشته به یزد آمد و سپس با سفر به استان‌های اصفهان و فارس از نقاط تاریخی این استان‌ها بازدید کرد، اما گروه دوم گردشگران پس از بازدید از آثار استان‌های فارس و اصفهان، یزد را به عنوان مقصد سوم خود انتخاب کرده‌ است.نخستین قطار گردشگری اروپا، نهم مهر وارد یزد شد.‌/‌ایرنا

ورود پرندگان مهاجر به تالاب بین‌المللی فریدونکنار

رئیس محیط‌زیست بابلسر و فریدونکنار از ورود بیش از یکهزار پرنده به تالاب بین‌المللی فریدونکنار خبر داد و گفت: غالب این پرندگان خوتکا، فیل‌وش و تعداد کمی مرغابی هستند.

ناصر کیایی افزود: با سرد شدن هوا از نیمه دوم هر سال، پرندگان مهاجر از مناطق سرد سیبری به تالاب‌های بین‌المللی فریدونکنار کوچ می‌کنند.

وی با اشاره به این‌که سالانه بیش از 200 هزار قطعه پرنده از انواع اردک‌های سر سفید و نوک پهن، چنگر، غاز، خوتکا، سر حنایی، غاز خاکستری، حواصیل، فیل‌وش، عقاب دریایی، قوی کوچک، باکلان کوچک و گیلانشاه خال شو، اگرت و الغوت و مهم‌تر از همه درنای سیبری وارد این تالاب می‌شوند، بیان کرد: این پرندگان مجددا در اواخر اسفندماه به سیبری کوچ می‌کنند.

کیایی با تاکید به حفاظت و حراست از این پرندگان بیان کرد: امیدوارم میزبان خوبی برای این پرندگان باشیم و بتوانیم این موهبت الهی را برای نسل‌های آینده حفظ کنیم.‌/‌ فارس

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها