هشدار وزارت بهداشت به زائران حج

معاون مرکز مدیریت بیماری‌های واگیردار وزارت بهداشت تاکید کرد که اگر زائران تا دو هفته پس از بازگشت از حج دچار علائم بیماری شدند، حتما برای بررسی بیشتر به مراکز درمانی مراجعه کنند.
کد خبر: ۷۲۵۸۹۳

محمود نبوی در گفت‌وگو با ایسنا افزود: هرچند ابولا فعلا در عربستان وجود ندارد، اما آموزش‌هایی راجع به علائم بالینی ابولا و راه‌های پیشگیری از آن به پزشکان، حجاج و مراکز درمانی داده شده است. در زمان بازگشت حجاج، کسانی که بیمار باشند، پس از بررسی‌های لازم جدا شده و کسانی هم که بیمار نباشند، به آنها اطلاع‌رسانی می‌شود که اگر تا دو هفته پس از بازگشت، علائم بیماری را پیدا کردند، به مراکز درمانی مراجعه کنند.

وی در زمینه مراقبت از حجاج در فرودگاه‌ها عنوان کرد: در فرودگاه‌های شهرستان‌ها کار ما راحت‌تر است، زیرا هفته‌ای دوتا‌سه پرواز دارند و ماموران بهداشت و پزشک مرکز بهداشت افراد را معاینه کرده و اگر بیمار باشند، از دیگران جدا می‌شوند و در غیر این صورت، نکات لازم به آنها گوشزد می‌شود.

نبوی تاکید کرد: در فرودگاه امام که بزرگ‌تر بوده و تعداد مسافران هم بیشتر است، افراد مشکوک کنترل می‌شوند و اگر بیمار یا بدحال بودند، به بیمارستان منتقل خواهند شد.

وی درباره ابتلا به ویروس‌های ابولا و کرونا در ایران اظهار کرد: تاکنون هیچ موردی از بیماری ابولا در ایران و همچنین حجاج ایرانی نداشته‌ایم، زیرا ایرانی‌ها تردد چندانی به غرب آفریقا ندارند؛ البته باز هم مراقبت‌های وزارت بهداشت فراهم است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها