اعتراف اشغالگران قدس: انتفاضه 1513 صهیونیست را کشته است
جام جم آنلاین: دستگاه امنیت داخلی رژیم صهیونیستی (شین بت) اعتراف کرد مقاومت فلسطین طی سال های انتفاضه مسجد الاقصی توانسته 1513 اسراییلی را به قتل برساند.
کد خبر: ۷۱۶۰۳
لها آنلاین به نقل از روزنامه عبری معاریو نوشت: در 143 عملیات انتحاری ( شهادت طلبانه) 3380 اسراییلی زخمی شده اند.
160 فلسطینی برای اجرای این عملیات قربانی شده و بیش از هزار صهیونیست در 24 هزار مورد تیراندازی و پرتاب خمپاره به وسیله گروه های مبارز فلسطینی از شروع انتفاضه در 28 سپتامبر 2000 تاکنون به قتل رسیده اند.
آمارها می گویند عملیات شهادت طلبانه 6/0 درصد عملیات گروه های مقاومت فلسطین را تشکیل می دهند ولی کشته های این عملیات برابر با نیمی از کشته های 24 هزار عملیات تیراندازی است.
اغلب مجریان عملیات شهادت طلبانه را افراد 17 تا 24 ساله و مجرد انجام داده و از سال 2004 میانگین سنی مجریان این گونه عملیات کمتر شده است.
میزان شهادت طلبانی که تا سال 2003 از شمال اشغالی کرانه باختری بویژه شهر نابلس می آمدند 64 درصد بود و تنها 17 درصد از باقی مناطق اشغالی کرانه بودند.
در سال 2004 میزان شهادت طلبان نوار غزه به 44 درصد افزایش یافت. در سال های اولیه انتفاضه تنها 16 درصد شهادت طلبان از این منطقه بودند.