مشروح سخنان رهبر معظم انقلاب در دیدار اعضای مجلس خبرگان رهبری

حمایت از دولت و دستگاه‌های اجرایی وظیفه همه است

شمخانی: نظام سلطه در پی بی‌ثباتی جهان اسلام است

دبیر شورای عالی امنیت ملی با حضور در شانزدهمین اجلاس رسمی مجلس خبرگان رهبری، آخرین تحولات سیاسی، دفاعی و امنیتی را در سطح منطقه و در حوزه بین‌المللی تشریح کرد.
کد خبر: ۷۱۳۱۴۸

به گزارش دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی، علی شمخانی با اشاره به برنامه‌ریزی گسترده و بلندمدت غرب برای مقابله با موج بیداری اسلامی به عنوان تنها عامل محدودسازی راهبردهای نظام سلطه اظهار کرد: گروه‌های تروریستی تکفیری که معتقد به هیچ آیین و مذهبی نیستند ابزار اصلی مقابله با بیداری اسلامی هستند. وی با تشریح راهبرد غرب برای ایجاد فرسایش در سرمایه‌های مادی و انسانی جهان اسلام و ایجاد زمینه برای درگیر کردن مسلمانان در داخل سرزمین‌های اسلامی افزود: نظام سلطه به دنبال تحقق راهبرد مزمن‌سازی روند بی‌ثباتی در جهان اسلام و از میان بردن انسجام قدرت‌آفرین در میان مسلمانان است.

دبیر شورای عالی امنیت ملی، با بیان این​که جمهوری اسلامی ایران لنگر ثبات و تنها عامل ناکامی رویکرد نظام سلطه برای ایجاد تغییرات جهشی در جغرافیای سیاسی منطقه است، افزود: ولایت فقیه، مردم‌سالاری دینی و وحدت ملی عوامل اصلی و بنیادین استقلال، ثبات، امنیت و اقتدار کشور است.

شمخانی رفتار ضدانسانی و خشن تروریست‌های تکفیری را مبتنی بر برنامه مخدوش‌سازی چهره اسلام و مسلمانان در جهان و ایجاد انفعال راهبردی در مقابله با اهداف نظام سلطه دانست و گفت: بی‌شک تبلیغ و تبیین غیرواقعی اسلام فراهم‌کننده فرصت استثنایی برای رژیم صهیونیستی در مسیر کشتار بیرحمانه مسلمانان مظلوم فلسطین و کاهش انگیزه افکار عمومی برای مقابله با جنایت‌های این رژیم جعلی و خونخوار است.

وی پیروزی غرورآفرین جبهه متحد اسلام در فلسطین، سوریه و عراق را که منبعث از ارزش‌های والای اسلام ناب‌محمدی است دلیل روشنی بر ناکامی و هزیمت جبهه استکبار دانست و افزود: تغییر آشکار و شیادانه مواضع غرب بویژه آمریکا که بزرگ‌ترین حامی و پشتیبان گروه‌های تروریستی است و تلاش آنان برای همراه نشان دادن خود در مبارزه با تهدیدات فزاینده تروریست‌های تکفیری، مهم‌ترین دلیل شکست برنامه‌های آنان در منطقه است.

شانزدهمین اجلاس دو روزه مجلس خبرگان رهبری عصر دیروز با انتشار بیانیه‌ای به کار خود پایان داد.

اعضای خبرگان رهبری صبح امروز در حرم مطهر حضرت امام خمینی(ره) حضور می‌یابند تا با آرمان‌های امام راحل تجدید بیعت کنند و پس از آن نیز به محضر رهبر معظم انقلاب می‌روند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها