به گزارش جام جم ورزشی ، اخبار نگران کننده ای به گوش می رسید مبنی بر اینکه شاید علیرضا جهانبخش همانند اشکان دژاگه و رضا قوچان نژاد راه تیم های عربی را در پیش بگیرد اما اکنون خبر می رسید که جهانبخش به پیشنهاد این تیم ها پاسخ منفی داده است.
بازیکن 20 ساله تیم دسته دومی نایمخن با رد پیشنهاد تیم های عربی حضور در دسته دو هلند را ترجیح می دهد هر چند هدف او حضور در دسته یک فوتبال هلند است.
از طرف دیگر، بارت ون اینگن مدیر باشگاه نایمخن در مصاحبه ای با سایت باشگاهش درباره آخرین شرایط جهانبخش اعلام کرده که باشگاهش تنها در صورتی با جدایی مهاجم ایرانی موافقت خواهد کرد که اولا پیشنهاد بسیار خوبی برای او داشته باشد و دوما خود علیرضا هم بخواهد به آن باشگاه برود.
همچنین آخرین اخبار حاکی از آن است که دو تیم گرونینگن و هیرنفین که در دسته اول لیگ هلند حضور دارند خواهان جذب این ملی پوش جوان ایرانی شده اند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در یکسالگی عملیات پیجری رژیم صهیونیستی در لبنان با مجتبی امانی سفیر کشورمان در بیروت به گفتوگو نشست
علیاصغر شعردوست معتقد است شهریار با آفرینش غزلهای نو، تحولی بیسابقه در شعر فارسی ایجاد کرده است