خاتمی گزارش مقابله با مفاسد اقتصادی را تقدیم رهبر معظم انقلاب می کند

در آخرین جلسه سران 3 قوه برای رسیدگی به مفاسد اقتصادی ، عملکرد دولت سیدمحمد خاتمی در این زمینه بررسی و برای ارائه به رهبر معظم انقلاب تصویب می شود.
کد خبر: ۷۰۴۸۵

ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی که در پی صدور فرمان 8ماده ای رهبر معظم انقلاب در اردیبهشت 1380 ، تشکیل شد و بررسی راهکارهای مقابله با مفاسد اقتصادی و شناسایی رانت خواران و سوئاستفاده کنندگان از بیت المال برعهده آن قرار گرفت ، در جلسه امروز خود در حوزه ریاست قوه قضاییه ، مجموعه اقدامات دستگاه ها در بحث پیشگیری ، برخورد قضایی ، ریشه یابی و توجه به علل و بسترهای ایجاد فساد در دوره مسوولیت سیدمحمد خاتمی را ارزیابی می کند و گزارش کارهای انجام گرفته در طول 4 سال دوم دولت خاتمی را تقدیم رهبر معظم انقلاب می کند.به گزارش فارس ، عبدالرضا ایزدپناه ، سخنگوی ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی پیش از این ، از نهایی شدن گزارش ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی برای ارائه به رهبر معظم انقلاب خبر داده و گفته بود: این گزارش بعد از مطرح شدن در جلسه سران 3 قوه تقدیم رهبر معظم انقلاب خواهد شد.

مبارزه با مفاسد اقتصادی و حمایت از سرمایه گذاری

دکتر احمدی نژاد با رئیس قوه قضاییه دیدار و درباره مبارزه با مفاسد اقتصادی به تبادل نظر پرداخت. به گزارش ایسنا ، در این دیدار رئیسی ، ایزدپناه و دکتر غلامحسین الهام حضور داشتند و پس از پایان این دیدار روسای 2 قوه بر مبارزه با مفاسد اقتصادی و حمایت از سرمایه گذاری در کشور تاکید کردند و خواستار خشکاندن ریشه های مفاسد اقتصادی شدند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها