رئیس شورای اسلامی شهر تهران : 3 ماه برای انتخاب شهردار جدید وقت نیاز داریم

گمانه زنی ها برای انتخاب شهردار جدید تهران ادامه دارد و شاید بررسی این مساله ، اعضای شورای شهر تهران را مجاب کرده جلسات هفتگی را بدون حضور مستمع و پشت درهای شیشه ای شورای شهر در خیابان بهشت برگزار کنند و از این روست که رئیس شورای شهر می گوید: اجازه دهید مراحل بررسی صلاحیت نامزدهای تصدی پست شهرداری تهران روال طبیعی خود را طی کند.
کد خبر: ۷۰۴۰۲

مهدی چمران می افزاید: تعدادی اسامی و نامزد تصدی پست شهردار تهران در اختیار داریم و برای بررسی این اسامی و انتخاب شهردار حداقل به 3ماه وقت نیاز داریم . وی تصریح می کند: تعداد زیادی از دوستان اسامی ارائه کردند، ولی شورا در حال بررسی تعداد محدودی از نامزدها برای تصدی سمت شهردار تهران است و قصد هم نداریم با افزایش اسامی زمان را طولانی کنیم .وی با تاکید بر این که هنوز درباره انتخاب شهردار آینده تهران به نتیجه ای نرسیده ایم ، می گوید: این مساله هیچ ارتباطی با دولت آینده ندارد.

ترازنامه مالی شهرداری تهران
نیمه مرداد به شورای شهر می رود

از سوی دیگر ، سرپرست شهرداری تهران گفت : ترازنامه مالی یا گزارش عملکرد بودجه ای شهرداری تهران در سال 83 تا پایان نیمه مرداد امسال به شورای شهر ارائه می شود. علی سعیدلو درباره نحوه ارائه گزارش مالی شهرداری به مراجع ذی صلاح گفت : شهرداری آمادگی دارد به طور شفاف عملکرد و اطلاعات مربوط به ترازنامه مالی را در اختیار هر فرد مراجعه کننده و سازمان علاقه مند قرار دهد ولی براساس قانون ، شهرداری هیچ مسوولیتی برای ارائه گزارش مالی به وزارت کشور ندارد و شورای شهر ، تنها مرجع رسیدگی به مسائل مالی این نهاد است .به گفته وی ، بنابر مفاد قانونی ، شهرداری در ابتدای سال با تنظیم لایحه بودجه ، آن را برای تصویب تقدیم شورای اسلامی شهر می کند و سال بعد یا زمان قانونی تعیین شده ، شهرداری باید ترازنامه یا گزارش عملیات مالی را تنظیم کند و در اختیار شورا قرار دهد و پس از آن شورا می تواند با تعیین حسابرس این تراز را حسابرسی کند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها