تاکید هاشمی بر تشکیل اتاق فکر برای مقابله با توطئه‌های منطقه و جهان

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با تأکید بر استحکام و اقتدار ایران برای کمک به حل بحران‌های منطقه‌ای با همکاری کشورهای دلسوز و همسو، گفت: برای مقابله با توطئه‌های پیچیده منطقه و جهان اسلام، تشکیل اتاق فکر، بسیار ضروری است.
کد خبر: ۷۰۳۷۷۷

به گزارش روابط‌عمومی مجمع تشخیص مصلحت نظام، آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی در جلسه دیروز با تشکر دوباره از حضور حماسی مردم در راهپیمایی روز جهانی قدس و حمایت سراسری از مردم مظلوم فلسطین در سخنانی به مسائل جاری و شرایط اخیر منطقه پرداخت.

وی اظهار کرد: حوادث تلخ اخیر در منطقه بویژه عراق، سوریه، لبنان و جنایت‌های وحشیانه کنونی رژیم صهیونیستی در باریکه غزه ذائقه همه مسلمانان جهان را تلخ کرد.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: جهان اسلام، اعم از شیعه و سنّی باید برای حل بحران‌سازی‌های منطقه‌ای گروهک‌های افراطی و تروریستی و رژیم اشغالگر قدس شریف، فکر و راه‌حل‌های مناسبی بیندیشند.

هاشمی‌رفسنجانی، اقدامات وحشیانه گروه افراطی و تروریستی داعش در مناطقی از کشورهای عراق و سوریه را دردآور و نتیجه توطئه جدید و پیچیده علیه کل جهان اسلام برای بدنام کردن اسلام و وجهه مسلمانان در جهان دانست.وی یادآور شد: گروه‌های تکفیری و افراطی تروریست با ایجاد رعب و وحشت و بزرگنمایی تبلیغاتی، سعی در ایجاد انشقاق در جهان اسلام به منظور بهره‌برداری سوء دشمنان، بویژه رژیم صهیونیستی از اوضاع متفرق کشورهای اسلامی دارند که به همین دلیل ضرورت وحدت و انسجام و همفکری همه کشورهای اسلامی برای مقابله با این پدیده شوم را طلب می‌کند.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید دوباره بر ضرورت تشکیل اتاق فکر برای حل بحران‌های منطقه تصریح کرد: باید همه کارشناسان و متخصصان تعاملات بین‌المللی منطقه، در این اتاق فکر برای برون‌رفت جهان اسلام از شرایط نسبتاً بد کنونی با هم تشریک مساعی کرده و راه حل عملی و اجرایی ارائه کنند.

هاشمی‌رفسنجانی تاکید کرد: به هر طریق ممکن باید مانع بروز تشدید اقدامات تروریستی مخرب شد که نتیجه‌ای جز کشتار مردم بی‌گناه و افزایش حجم کینه و خونریزی در میان مسلمانان ندارد.

وی با بیان این‌که جمهوری ‌اسلامی ایران مقتدرانه موقعیت ممتاز خود را در منطقه حفظ می‌کند و می‌تواند برای منطقه کارگشا باشد، اظهار کرد: البته حفظ و تداوم این اقتدار نیاز جدی به تدبیر، منطق و استدلال دارد که افراد صاحب‌نظر و شخصیت‌های کارشناس و مجرب در یک اتاق فکر بتوانند مسائل را ریشه‌ای، بررسی و راهکارهای عملی ارائه کنند.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: اقدامات تروریستی گروه داعش به نفع هیچ کشوری در منطقه و جهان نیست و باید تلاش شود از سرایت بیشتر این گونه اقدامات تروریستی به سایر کشورها جلوگیری شود.

عضو مجلس خبرگان رهبری اظهارامیدواری کرد با محوریت رهبری که فردی آشنا با مسائل و فعل و انفعالات منطقه‌ای و بین‌المللی هستند، جمهوری اسلامی ایران پیشقدم حل مسائل منطقه‌ای باشد.

خون بی‌گناهان در غزه بی‌جواب نمی‌ماند

هاشمی‌رفسنجانی در بخش دیگری از سخنان خود، مساله فلسطین بویژه حملات وحشیانه رژیم اسرائیل در منطقه غزه را از جمله غیرانسانی‌ترین صحنه‌های تاریخی در جهان ذکر کرد و گفت: امروز مردم مظلوم و بی‌گناه باریکه غزه، از هوا، زمین و دریا مورد تهاجم وحشیانه قرار می‌گیرند و متأسفانه بسیاری از کشورهای منطقه، بویژه سازمان‌های بین‌المللی ذی‌ربط، در قبال این جنایت‌ها و حمله به منازل، مدارس، بیمارستان‌ها و نســـل‌کشی مسلمانان سکوت اختیار کرده‌اند.

وی با ستودن مقاومت و ایستادگی حماس و مردم غزه تأکید کرد: مردم مظلوم غزه تاکنون شهامت و شجاعت مثال‌زدنــی از خود نشان داده‌اند، هر چند جهان اسلام ضعف عقیدتی و اجرایی زیادی از خود ثبت کرده است، ولی خداوند نخواهد گذاشت خون مظلومان و بی‌گناهان در غزه بی‌جواب بماند.

همچنین در این جلسه علی شمخانی دبیر شورای عالی امنیت ملی، گزارشی از آخرین شرایط و مقاومت جانانه گروه‌های مقاومت و مردم شجاع و مظلوم غزه در مقابله با تهاجمات نظامی رژیم اشغالگر قدس و اقدامات گروهک تروریستی داعش در عراق و سوریه را به اطلاع اعضا رساند.

در این جلسه پیگیری بررسی طرح رسیدگی به دارایی مقامات، مسئولان و کارگزاران جمهوری اسلامی ایران، اختلافی میان مجلس شورای اسلامی و شورای نگهبان ادامه یافت و بندهای دیگری از این طرح به تصویب رسید.

در ادامه جلسه، پنج بند از ماده 2 طرح رسیدگی به دارایی مقامات، مسئولان و کارگزاران جمهوری اسلامی ایران به شرح زیر مورد بحث و بررسی قرار گرفت:

براساس ماده 2، «صورت دارایی» افراد مشمول، این موارد است: کلیه اموال غیرمنقول و حقوق دارای ارزش مالی، مطالبات دیون، سرمایه‌گذاری و اوراق بهادار، موجودی حساب‌های مختلف در بانک‌ها، مؤسسات مالی اعتباری و نظایر آنها و هرگونه منبع درآمدی مستمر.

ادامه این بخش به جلسات آتی مجمع تشخیص مصلحت نظام موکول شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها