خاتمی اعطای نشان به نخبگان نشان احترام ملت و دولت به آنان است
رییس جمهور پس از اعطای نشان های دولتی به نخبگان عرصه های مختلف کشور تصریح کرد اعطای نشان های دولتی نشانه احترام به شایستگان نخبگان و اندیشمندان ایران اسلامی است.
کد خبر: ۷۰۰۵۱
به گزارش واحد مرکزی خبر خاتمی در این مراسم که در
ساختمان حافظیه مجموعه فرهنگی تاریخی سعداباد تهران برگزار شد با اشاره به حضور بیشمار نخبگان و برجستگان عرصه های مختلف در کشور گفت این نشان های دولتی را رئیس جمهور به نمایندگی از ملت به نخبگان برگزیده اعطا می کند که نشانه تقدیر ویژه ملت همراه با دولت
از این عزیزان است.
وی با تاکید بر اینکه نشان های دولتی به مدیریت علمی و توانمند نخبگان کشور توجه دارد یاداور شد دولت با اعطای نشانهای دولتی به نخبگان می خواهد الگوهای مناسبی را که در عرصه های مختلف تلاش می کنند به مردم و جامعه معرفی کند.
رییس جمهور با اشاره به اینکه ایران باید برای رسیدن به مرحله پیشرفت از همه امکانات خود استفاده کند/تصریح کرد برای عبور از مرحله گذار کنونی/ نیازمند اجرای مدیریت علمی/ متعهد و توانمند هستیم.
اقای خاتمی همچنین گفت امروز در جهانی بسر می بریم که دیگر نمی توان در مرزهای خود محصور ماند در این جهان نه می توان هضم فرایندهای جهانی شد و نه می توان به صورت خوشخیالانه/ خود را از مزایای دنیا بی نیاز دانست.
وی با تاکید بر اینکه باید بتوانیم با استفاده از امکانات خود با دنیا تعامل داشته باشیم / افزود ایران در گذشته به خاطر استبداد موجود در کشور برپا خواست و انقلاب کرد تا مردم سالاری و حاکمیت مردم را هدف اصلی خود قرار داده و به مرحله پیشرفته برسد.
رییس جمهور افزود ما باید با تدبیر/ از مرحله کنونی گذر کنیم تا ایران را به جایگاه شایسته اش در عرصه بین المللی برسانیم.
وی تصریح کرد بکارگیری مدیریت جامع و شایسته در حال حاضر/ کارسازترین عامل برای رسیدن به جایگاه شایسته در جهان است.
رییس جمهور همچنین تحول در سامان مدیریت جامعه را در حال حاضر اجتناب ناپذیر خواند و گفت باید با بکارگیری منابع غنی خود/ منافع ملی را در دنیا جذب و مضرات را دفع کرد.
وی گفت این نوع از مدیریت که از تعهد/ علم و پشتکار برخوردار است/ پشتوانه مردمی می خواهد و به هیچ وجه نباید تصور شود که مردم در کشور فقط نقش نمایشی دارند.
خاتمی تصریح کرد ما نباید فقط وقتی که به رای مردم نیاز داریم دم از مردم بزنیم و وقتی هم که بر اسب قدرت سوار شدیم بگوییم این منم طاووس علیین شده و از مبدا قدرت غافل شویم.
رییس جمهور در پایان ابراز امیدواری کرد که روز به روز ایران اسلامی به مراحل عالی پیشرفت دست یابد و نخبگان این کشور هم افزون شوند.