به گزارش خبرنگار جام جم ورزشی، حاشیه های پر تعداد بعد از انتشار قرارداد برخی باشگاه ها در رسانه ها و مهمتر از آن ریخت و پاش مالی تعدادی از مدیران باشگاه های لیگ برتری این روزها به شکل عجیبی محمود گودرزی وزیر ورزش و جوانان را عصبانی کرده تا جایی که او از معاونینش به شکلی دستوری خواسته تا وضعیت برخی باشگاه ها در این خصوص را به طوری دقیق بررسی کنند.
وزیر ورزش که اواخر لیگ گذشته دستور به افشای قرارداد بازیکنان استقلال و پرسپولیس داد، حالا هم می خواهد مسیر عقد قرارداد این بازیکنان و برخی باشگاه های دیگر را در آستانه لیگ چهاردهم به طور شفاف بررسی کند و اصلا هم بعید نیست برخی افشاگری های تازه از جانب وزارت ورزش در رسانه ها اتفاق بیفتد.
آنطور که از وزارت ورزش شنیده شد، گویا آقای وزیر بیش از هر چیز از عبور برخی مدیران از سقف 18 میلیاردی بودجه شان ناراحت است و چنین دستوری را صادر کرده است. البته محمود گودرزی تاکید زیادی بر شفافیت مالی دو باشگاه استقلال و پرسپولیس دارد و به نظر می رسد شبهات موجود در نحوه قرارداد بازیکنان این دو تیم در آینده ای نزدیک حواشی بسیاری را متوجه این دو باشگاه خواهد کرد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
داود فتحعلیبیگی معتقد است اقتباس از یک متن باید بهگونهای باشد که با فرهنگ بومی ما سازگاری پیدا کند
گفتوگو با افسانه حسامیفرد، اولین کوهنورد زن تاریخساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت هزاریها
تهیهکننده، نویسنده و بازیگران مجموعه شبکه سه، از چالشهای تولید یک قصه اجتماعی میگویند
در گفتوگو با یک جامعهشناس، تهدیدات و فرصتهای هوش مصنوعی برای خانوادههای ایرانی را بررسی کردهایم