عادت های شرقی و بازگشت راشی تیسم به استرالیا

جام جم آنلاین : یک پزشک استرالیایی ، زن های هندی و عرب را به دلیل پوشش زیاد کودکان و دور نگه داشتن آن ها از نور خورشید ، باعث افزایش راشی تیسم در استرالیا دانست.
کد خبر: ۶۹۸۷۸

به نوشته البیان ، کریس کویل ، متخصص بیماری های کودکان گفت: راشی تیسم کاملا در استرالیا ناپدید شده بود ولی پس از مهاجرت خانواده هایی از خاورمیانه ، آفریقا و شبه قاره هند به این کشور ، این بیماری دوباره در حال رشد است.
وی افزود: حالت های مختلفی از این بیماری در سه بیمارستان سیدنی در سال 2002 دیده شد و پس از آن در ملبورن و آده لاید افزایش یافت.
کویل گفت: از زنان سبزه خواسته شده تا کودکان خود را به مدت طولانی به منظور دریافت ویتامین d زیر نور خورشید نگه دارند.
ماندن در خانه و عدم مصرف شیر باعث کمبود ویتامین d می شود.کارشناسان می گویند خوابیدن با دست و پاهای باز به مدت 30 تا 45 دقیقه و سه بار در هفته باعث می شود بدن میزان طبیعی ویتامین مورد نیاز را به دست آورد.
آمارها نشان می دهند 121 حالت راشی تیسم طی یازده سال گذشته در سه بیمارستان سیدنی دیده شده که اغلب آن ها را مهاجران تشکیل می دادند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها