جوان زندانی وقتی به مرخصی رفت ، به درخواست یکی از بستگان خود ، رانندگی سرویس دختران دانشجو را به عهده گرفت و بار دیگر به اتهام ربودن یک دختر دانشجو دستگیر شد.
کد خبر: ۶۹۷۱۲
دختر جوان در حالی که بشدت دچار ترس و وحشت شده بود ، وقتی وارد اتاق شعبه پنجم بازپرسی دادسرای جنایی شد ، مقابل بازپرس توکلی قرار گرفت و با بغضی که آزارش می داد ، گفت : آقای قاضی ! کمکم کنید. در پی این درخواست ، بغض دختر جوان شکست و به پهنای صورتش اشک ریخت . بازپرس جنایی او را دعوت به آرامش کرد. وقتی دختر جوان آرام گرفت ، گفت : روز گذشته وقتی کیفم را درون سرویس دانشگاه جا گذاشتم ، در تماس با راننده سرویس از او خواستم کیف مرا تحویل دهد. او در پاسخ عنوان کرد چون بیمار است و خودرو را در اختیار یکی از بستگانش قرار داده ، می توانم با تماس تلفنی کیفم را از او تحویل بگیرم.
التماس های دختر دانشجو
این دختر در ادامه گفت : با شماره تلفنی که در اختیارم قرار گرفت ، با پسرخاله راننده سرویس که اکنون مسوولیت رانندگی را به عهده گرفته بود ، تماس گرفتم و از او خواستم کیف مرا در مسیر به من تحویل دهد. در پی این تماس ، او از من خواست تا در حوالی چهارراه تیرانداز منتظرش بمانم. وقتی به این محل رسیدم ، راننده که نامش محمود - ع بود ، عنوان کرد کیف را به خانه برده است و او به این بهانه مرا مقابل در خانه کشید و سپس با تهدید چاقو مرا سوار یک خودروی پاترول کرد و با انتقال به خانه ای که در آن نزدیکی قرار داشت ، در این محل پس از بستن دست و پا ، مرا مورد آزار و اذیت قرار داد.
دستور دستگیری
در پی این شکایت ، دستور قضایی صادر شد و پرونده برای پیگیری و تحقیقات به اداره اول پلیس آگاهی ارجاع شد. با تحقیق در این زمینه ، معلوم شد محمود - ع یک زندانی است که به اتهام آدم ربایی به 3 سال زندان محکوم شده و هم اکنون در زندان خورین ورامین دوران محکومیت خود را سپری می کند و متهم در فرصت چند روزه ای که در مرخصی به دست آورده ، اقدام به ربودن دختر دانشجو کرده است . در ادامه تحقیقات معلوم شد محلی که این دختر مورد آزار و اذیت قرار گرفته ، متعلق به یک زندانی دیگر به نام رضا - خ است که نامبرده هنگام مرخصی کلید خانه اش را برای انجام اعمال مجرمانه در اختیار محمود - ع قرار داده است. با تحویل هر دو زندانی و انتقال آنها به دادسرای جنایی ، صبح روز شنبه تحقیق از متهمان آغاز شد.
شرح شکایت
دختر جوان در اظهارات خود در حالی که همچنان از متهم وحشت داشت ، گفت : او مرا به داخل خانه دوستش برد و در این محل پس از ضرب و جرح ، دست و پای مرا بست و با انداختن یک پتو به سرم ، مرا شکنجه کرد. سرانجام برای فریب او عنوان کردم که قصد دارم یکی از دوستانم را به این محل منتقل کنم و از فرصت استفاده کرده و متواری شدم . در پی این شکایت ، متهم با خونسردی اتهامات خود را پذیرفت و عنوان کرد ، به درخواست پسر خاله اش که راننده سرویس است ، تصمیم گرفته در غیاب وی وظایف او را انجام دهد. با تحقیق از 2 متهم ، بازپرس توکلی با صدور قرار بازداشت موقت دستور تحقیقات تکمیلی را صادر کرد. بازپرس توکلی با اشاره به این پرونده به خبرنگار ما گفت : متاسفانه مرخصی برای زندانیان براساس ضابطه خاصی صورت نمی گیرد و برخی از متهمان از این فرصت قانونی سوئاستفاده کرده و بار دیگر اقدام به سرقت و اعمال مجرمانه می کنند که نمونه این موضوع را در این پرونده یا پرونده هایی نظیر حمله مسلحانه یک قاتل به ماموران انتظامی چابکسر که منجر به شهادت 4 نفر از آنان در این منطقه شد ، شاهد هستیم . او افزود: متهم پرونده به اتهام آدم ربایی در زندان دوران محکومیت خود را سپری می کند اما هنوز معلوم نشده است وی به چه دلیلی به مرخصی فرستاده شده است . توکلی در ادامه گفت : یکی دیگر از مواردی که باید نسبت به آن توجه جدی شود ، موضوع بکارگیری افرادی با عنوان راننده سرویس برای اماکن آموزشی است . بدیهی است که این افراد باید از نظر صلاحیت اخلاقی گزینش شوند و به هیچ فرد دیگری بغیر از آنها نباید اجازه داده شود به جای آنها ایفای مسوولیت کنند.