مصرف خیار، گوجه و بادمجان در صرعی‌ها؛ ممنوع

یک روانپزشک با تشریح عوامل ابتلا به صرع گفت: برخی غذاهای سرد مانند خیار، آب دوغ، گوجه و بادمجان موجب صرع می‌شود، زیرا محیط خون را قلیایی می‌کند؛ برعکس مصرف خرما، عسل و کشمش می‌تواند با تغییرات PH خون از بروز صرع جلوگیری کند.
کد خبر: ۶۹۶۷۹۴

علی باغبانیان در گفت‌وگو با فارس با اشاره به دلایل صرع اظهار کرد: عوامل متعددی برای ابتلا به صرع وجود دارد، یکی از آنها بحث ژنتیک است. همچنین هرگونه مشکل برای مغز مانند عفونت‌های مغزی، ضربه، خونریزی و سرطان مغزی که موجب شود عفونت از جمجمه رد شود و به مغز برسد، می‌تواند به تشنج منجر شود.

وی ادامه داد:‌ کم و زیاد شدن برخی مواد در خون مانند افزایش یا کاهش قند فرد را دچار تشنج می‌کند، همچنین امکان دارد در صورت کاهش اکسیژن و بر اثر سکته‌های قلبی که بر اساس آن خون به مغز نمی‌رسد، فرد دچار تشنج شود.

وی تصریح کرد: باید خانواده و بیماران صرعی توجیه شوند درمان این بیماری طولانی مدت است و مصرف دارو برای آنها حتما باید با نظر پزشک باشد، زیرا برخی از این داروها عوارض خونی و چاقی ایجاد می‌کند، بنابراین ضمن مصرف دارو باید معاینه بالینی و آزمایش‌های خونی نیز انجام شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها