
به گزارش اتاق اصناف ایران، علی فاضلی گفت: قانون فعلی نظام صنفی با سیاستهای اقتصاد مقاومتی همخوانی ندارد؛ بنابر این اصلاح آن به نفع اقتصاد کشور و اصناف خواهد بود.
وی افزود: اکنون نیز کمیتهای مرکب از نمایندگان وزارت صنعت، معدن و تجارت و اتاق اصناف ایران بازنگری و اصلاح مواد ضروری در قانون نظام صنفی را در دستور کار قرار دادهاند، اما همچنان نیازمند حمایت دولت و مجلس هستیم تا موازیکاریها برطرف شود.
فاضلی ادامه داد: با قانون نظام صنفی نمیتوان همتراز یا در کنار اتاق بازرگانی فعالیت کرد، زیرا که اتاق بازرگانی به لحاظ ساختاری در 32 نهاد عضو است در حالی که اتاق اصناف ایران در هیچ نهادی عضویت ندارد.
رئیس اتاق اصناف ایران تعامل دولت و اصناف را در حال حاضر مطلوب و آرامش کنونی بازار را ناشی از آن خواند و گفت: بیش از سه میلیون واحد صنفی از دولت انتظار دارند تا علاوه بر اصلاح قانون نظام صنفی، قانون نظام مالیاتی بویژه در بخش مالیات بر ارزش افزوده اصلاح شود. فاضلی اظهار کرد: اکنون در تامین منابع ریالی و ارزی با مشکل مواجه هستیم.
حجتالاسلام والمسلمین مجید انصاری نیز در این دیدار خواستار تسریع در کار کمیته مشترک تعیین شده برای اصلاح قانون نظام صنفی شد و تصریح کرد: در صورتی که نتیجه کار کمیته مذکور اعلام گردد، معاونت حقوقی و امور مجلس رئیس جمهوری آمادگی دارد در اولین فرصت آن را در دستور کار کمیسیونهای اقتصادی و حقوقی ریاست جمهوری قرار دهد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگوی اختصاصی خبرنگار روزنامه «جامجم» در بیروت با حسن عزالدین، عضو بلندپایه حزبالله و نماینده پارلمان لبنان مطرح شد
دکتر حسن سبحانی، استاد دانشگاه تهران در گفتوگو با روزنامه«جامجم» مطرح کرد