حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....
نادر عزتاللهی، پدر این بازیکن جوان که در کسوت مربی تیم نوجوانان و باشگاه ملوان فرزندش را زیر نظر دارد، در این باره به ایسنا گفت: باشگاه آتلتیکو مادرید از مدتها پیش عملکرد سعید را زیرنظر داشت و بازیهای او در جام جهانی نوجوانان امارات را هم پیگیری کرده است. آنها تصاویری از عملکرد سعید در بازیهای مختلف را هم ارزیابی کرده و سپس پیشنهاد رسمی برای این انتقال را به ما دادند.
وی افزود: مهلت ده روزهای از آتلتیکو گرفتیم و با توجه به اینکه پسرم یکسال دیگر با باشگاه ملوان قرارداد دارد، مذاکرات لازم در این باره را به باشگاه محول کردم. سعید انگیزه بالایی برای پیشرفت دارد و البته باید پیشنهاد این باشگاه مطرح اسپانیایی بررسی شود.
مربی تیم ملوان در واکنش به اینکه بررسیها حول چه مواردی است، گفت: با توجه به اینکه سعید 17 سال دارد، باید ببینیم آیا باشگاه برای تیم بزرگسالان خود او را میخواهد یا تیم زیر 21 سال یا تیم جوانان. طبیعتا با محقق شدن شرایط لازم، تمایل ما حضور سعید در تیم بزرگسالان یا مثلا حضور یک ساله در تیم زیر 21 سال و سپس اضافه شدن به بزرگسالان است. البته درباره یکسری موارد دیگر هم باید با این باشگاه مذاکره شود، چون سعید الان در تیم ملی جوانان عضویت دارد و باید این تیم را در مسابقات قهرمانی آسیا مهرماه در میانمار همراهی کند. بحث همراهی کردن تیم ملی امید در بازیهای آسیایی اینچئون هم وجود دارد که باید ببینیم نظر آنها در این باره چیست.
وی از وجود دو پیشنهاد خارجی دیگر برای سعید عزتاللهی خبر داد و گفت: اول باید وضع پیشنهاد آتلتیکو را بررسی کنیم و اگر به هر دلیلی توافقی صورت نگرفت، درباره دو پیشنهاد دیگر وارد مذاکره میشویم. در این انتقال احتمالی مسائل مالی برای ما اصلا مطرح نیست. ما میخواهیم سعید که هنوز مسیر طولانی برای پیشرفت را در پیش دارد به یک باشگاه بزرگ اروپایی بپیوندد و در آینده مسائل مالی حاصل میشود. الان فعلا فقط میخواهیم بهترین انتخاب را داشته باشیم و سعید در شرایط بسیار بهتری از پیشرفت قرار گیرد.
این در حالی است که گفته می شود باشگاه استقلال نیز عزتاللهی را مدنظر دارد.
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....