٤٠ درصد بنزین توزیعی کشور یورو ٤ شد

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران گفت:حجم عرضه بنزین یورو ٤ در کشور با احتساب بنزین وارداتی به ٢٨ میلیون لیتر در روز رسید که ٤٠ درصد بنزین توزیعی کشور را شامل می‌شود.
کد خبر: ۶۹۲۳۵۹
٤٠ درصد بنزین توزیعی کشور یورو ٤ شد

عباس کاظمی در گفت‌وگو با شانا، حجم بنزین توزیع شده در کشور را هم‌اکنون ٧١ میلیون لیتر اعلام کرد و افزود: ٢٨ میلیون لیتر از این میزان یورو ٤ است.

وی اظهار کرد: هم اکنون روزانه ١٦ میلیون لیتر بنزین یورو ٤ در پالایشگاه امام خمینی (ره) شازند و دو میلیون لیتر نیز در پالایشگاه تبریز تولید و در کشور عرضه می‌شود.

وی با اعلام این‌که براساس برنامه‌ریزی انجام شده مقرر شد دریافت ریفورمیت از واحدهای پتروشیمی متوقف و حجم بنزین وارداتی افزایش یابد، گفت: بر این اساس حجم واردات بنزین یورو ٤ از 5.3 میلیون لیتر به ده میلیون لیتر افزایش یافت.

کاظمی تصریح کرد: این شرکت در مرحله نخست شهرهای اراک، کرج، تهران و تبریز را زیرپوشش عرضه بنزین یورو ٤ قرار داده و در شهرهای اهواز، شیراز و آبادان نیز تا مهرماه بنزین با کیفیت یورو ٤ توزیع خواهد شد.

{$convert_old_media}
newsQrCode
برچسب ها: بنزین یورو 4
ارسال نظرات انتشار یافته: ۱
حسام الدین
Brazil
۰۸:۴۰ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۵
سلام
من واقعا متعجبم این بنزین هایی كه می گن كجاست كه پمپ بنزین سر كوچمون نداره!!
پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

معاون دبیر ستاد هماهنگی امور ایمنی و آتش‌نشانی کشور در گفت‌وگو با «جام‌جم» به تشریح آخرین وضعیت تجهیزات و ظرفیت عملیاتی آتش‌نشانی می‌پردازد

پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

۲۰۰ بار اهدای زندگی

حسین زمانی، بازیگر تلویزیون در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از ۲۰۰ بار اهدای خون و ترویج فرهنگ ایثار می‌گوید

۲۰۰ بار اهدای زندگی

نیازمندی ها