جام جهانی 2014

آرژانتین مُرد تا برد/ دی‌ماریا فرشته نجات آلبی سلسته

آرژانتین موفق شد با گل آنخل دی‌ماریا در وقت‌های اضافه، سوئیس را شکست دهد و به مرحله یک چهارم نهایی راه یابد.
کد خبر: ۶۹۱۰۷۴
آرژانتین مُرد تا برد/ دی‌ماریا فرشته نجات آلبی سلسته

به گزارش جام جم ورزشی، آرژانتین و سوئیس در ورزشگاه سائوپائولو برزیل برای مشخص شدن هفتمین تیم راه یافته به مرحله یک چهارم نهایی به مصاف هم رفتند که این دیدار در پایان 120 دقیقه گلی در بر نداشت تا به ضربات پنالتی کشیده شود.

سوئیس در نیمه نخست بازی بهتری به نمایش گذاشت و می‌توانست به گل برسد که بی‌دقتی مهاجمان این تیم مانع از گل زدن شد. آرژانتین در نیمه دوم تیم برتر میدان بود و چندین بار می‌توانست دروازه سوئیس را باز کند که موقعیت‌های مسی و هیگویین با درخشش بنالیو از دست رفت تا بازی به وقت اضافه کشیده شود.

آرژانتین و سوئیس در وقت اضافه نیز بازی نزدیکی برابر هم به نمایش گذاشتند. آلبی‌سلسته در بیشتر دقایق وقت اضافه توپ و میدان را در اختیار داشت اما نتوانست راه دروازه سوئیس را پیدا کند تا اینکه در دقیقه 118 پاس لیونل مسی به آنخل دی‌ماری رسید تا این بازیکن بازی ضعیف خودش در این دیدار را جبران کند و با یک بغل پا آرژانتین را به گل برساند تا آرژانتین این دیدار را با نتیجه 1 بر صفر به سود خود به پایان برساند. در واپسین‌ ثانیه‌های مسابقه ضربه ژمایلی در یک قدمی به دیرک دروازه اصابت کرد و در برگشت نیز نتوانست دروازه خالی آرژانتین را باز کند. در مرحله بعد باید با برنده بازی بلژیک و آمریکا بازی کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها