jamejamonline
فرهنگی کد خبر: ۶۹۰۲۷۰ ۰۹ تير ۱۳۹۳  |  ۱۴:۴۳

موادلازم- موز: ۵ عدد پوره شده. کره : ۷۰ گرم. آرد: یک لیوان. دارچین: به میزان لازم. پودر قند: ۱۰۰ گرم. زعفران و گلاب: بسته به ذائقه و به میزان دلخواه.

طرز تهیه حلوای موز برای سفره افطار

جام جم سرا:

طرز تهیه:

موز پوره شده را با نصف قالب کره تفت دهید. ۱۰ دقیقه بعد پودر قند را به آن اضافه کنید. آرد را نیز تفت دهید تا رنگ آن متمایل به قهوه ای شود. نصف کره دیگر را در ظرف آرد تفت داده شده اضافه کرده، موز تفت داده شده را نیز به آرد اضافه کنید. آنها را خوب هم بزنید تا موز و آرد کاملا در هم آمیزند. پس از آن، محتویات را از روی حرارت بردارید و در ظرفی دیگر بریزید و سطح آن را با قاشق، درست مثل حلواهای دیگر صاف کنید. آن را کنار بگذارید تا خنک شود. پس از خنک شدن برشهایی بر اساس سلیقه به شکل لوزی یا مربع در آن ایجاد کنید. حلوای موزتان آماده است.

ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل:
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
زهره
Iran, Islamic Republic of
۱۵:۵۴ - ۱۳۹۳/۰۴/۰۹
مرسی خوب بود
۰
۰
زهرا
Iran, Islamic Republic of
۱۶:۵۸ - ۱۳۹۳/۰۴/۰۹
وای من عاشق حلوام!
۰
۰

یادداشت

بیشتر
یک پیشرفت خیره‌کننده

یک پیشرفت خیره‌کننده

گمانم سال ۸۷ بود که گزارشی رفته‌بودیم درباره این‌که جایگاه کتاب در سبد خانوارها چقدر است؟ تیتر گزارش از آنهایی بود که به یاد می‌ماند؛ کباب یا کتاب؟ بعد هم قیمت کتاب را ( که آن زمان بسیار ارزان بود) قیاس کرده‌بودیم با خوراکی‌ها.

گره کور کرونایی بر فرهنگ و هنر

گره کور کرونایی بر فرهنگ و هنر

کرونا، گره کوری برفعالیت‌های فرهنگی و هنری جهان انداخت؛ درست مانند گره‌ای که در تاروپود سایر فعالیت‌ها ایجاد شده و در پی تجربه‌اندوزی‌های مکرر و پرحادثه در حال به اثبات رسیدن نسبی است.

گفتگو

بیشتر

پیشنهاد سردبیر

بیشتر

آشنایی با ضرب المثل ها

حکایتی از کلیله و دمنه

پیشخوان بیشتر