به گزارش ایسنا، در این بررسی همچنین مشخص شد افرادی که در رژیم غذاییشان مقدار بیشتری مواد لبنی میگنجانند طول عمر بیشتری دارند و به طور کلی خطر مرگ زودرس در آنان کمتر است.
به بیان دیگر،مصرف شیر و کلسیم طول عمر مبتلایان سرطان روده را افزایش میدهد. زیرا طبق این بررسی افرادی که شیر مینوشند فعالیت بدنی بیشتری دارند، مقدار گوشت قرمز کمتری مصرف میکنند و مصرف میوه و سبزیجات در آنان بیشتر است و به همین دلیل این فاکتور در کنار دیگر عوامل میتواند در افزایش طول عمر مبتلایان به سرطان روده موثر باشد.
البته به طور کلی نیز مشخص شده است افرادی که بیشترین مقدار لبنیات را مصرف میکنند و مقدار کلسیم دریافتیشان بیشتر است، زندگی طولانیتری دارند.
در گفتگو با جامجم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
صادق ورمزیار در گفتوگو با جامجم مطرح کرد
روح الامینی در گفتوگوی تفصیلی با «جامجم»:
در گفتگو با جامجم آنلاین مطرح شد