
به گزارش جام جم آنلاین، شبکه العراقیه اعلام کرد: 5 دختر موصلی که حاضر نشدند به عمل جهاد نکاح تن دهند در شهر موصل مورد تجاوز عناصر داعش قرار گرفتند.
به گزارش پایگاه خبری الاتجاه عراق، روز گذشته، در یکی از محله های شهر موصل، دو عنصر گروه تروریستی داعش برای هتک حرمت یک زن اقدام کردند غافل از اینکه زن مورد نظر آنان مسلح بود و زن موصلی بی درنگ با گشودن آتش به روی متجاوزان، آنها را کشت.
منایع خبری پیشتر از اقدام به هتک حرمت 14 زن موصلی توسط عناصر گروه تروریستی داعش خبر داده بودند. گزارش های دیگری نیز از اجبار زنان این شهر به جهاد نکاح با تروریست های داعش انتشار یافته بود.
در حادثه ای جداگانه، یکی از مردان عشایر موصل، دو عنصر داعشی را هنگامی که قصد داشتند همسرش را بربایند، به ضرب گلوله از پای درآورد.
شبکه العراقیه با اعلام این خبر افزود: این مرد موصلی از دولت برای نجات ناموس شهر از چنگال گروه تروریستی داعش کمک خواسته است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
سفیر کشورمان در عشقآباد در گفتوگو با «جامجم» ابعاد مختلف سفر رئیسجمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد
همزمان با موافقت معاون رئیسجمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفتوگو با دکتر امید قبادی، نایبرئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالشهای این حوزه را بررسی کردیم
بررسی شرایط تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی از زبان اسماعیل حلالی
چرا به اینها حمله نمیكنه؟؟؟؟؟؟
عجیبه؟؟؟؟؟؟ بخدا عجیبه چرا حمله نكونه به این حیوان ها؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا همه دارن نگاه میكنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اینها هم یك مشت بدبخت وحشی ولدزنا هستند كه هر روز بیشتر و بیشتر به سمت نابودی خودشون نزدیك می شن - هوشیار و تحت لوای اسلام ناب محمدی متحد باشیم - برای دفاع از كشور عزیزمان ایران تا آخرین قطره خون پشت سر ولایتیم.