به گزارش سایت جام جم ورزشی پس از حمله شدید سرمربی تیم ملی فوتبال کرواسی به داور دیدار افتتاحیه، مدافع کروات ها نیز به داور ژاپنی این دیدار حمله کرد.
دژان لورن مدافع تیم ملی کرواسی به دنبال شکست سه بر یک کرواسی مقابل برزیل در فینال گفت: آنقدر ناراحتم که می خواهم گریه کنم. همه دیدند که داوری این مسابقه یک رسوایی برای فیفا بود.
این مدافع باشگاه ساوتهمپتون و تیم ملی کرواسی در ادامه گفت و گو با نشریه اکیپ فرانسه گفت: فیفا همیشه درباره احترام صحبت می کند اما ما چه چیزی در دیدار افتتاحیه دیدیم. فیفا بهتر است همین الان جام قهرمانی را به برزیل بدهد.
لورن خاطر نشان کرد: من فکر می کنم که کرواسی خیلی خوب بازی کرد و ما کیفیت لازم را برای پیروزی مقابل برزیل داشتیم اما نه مقابل برزیلی که 12 نفره بازی می کرد!
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
قهرمانان سینمای دفاع مقدس که روزی فرشتهوار و اسطورهای تصویر میشدند، با گذشت زمان به انسانهایی واقعی با شکها و دغدغههای زمینی تبدیل شدند
«جامجم» در گفتوگو با معاون امور دانشجویی وزارت علوم بررسی کرد