جام جم سرا: با یک توری تمیز و مقداری خاکه قند یا پودر شکلات و قهوه (بسته به ذوق خودتان و طعم و مزه آن پودر خوراکی) براحتی کیک پخته شده را طبق شکل تزئین کنید. یادتان باشد توری را قبلا بشوئید و بگذارید خشک شود (اگر روی آن اتو بکشید هر گونه میکرب احتمالی نیز از بین خواهد رفت)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت