جام جم سرا: با یک توری تمیز و مقداری خاکه قند یا پودر شکلات و قهوه (بسته به ذوق خودتان و طعم و مزه آن پودر خوراکی) براحتی کیک پخته شده را طبق شکل تزئین کنید. یادتان باشد توری را قبلا بشوئید و بگذارید خشک شود (اگر روی آن اتو بکشید هر گونه میکرب احتمالی نیز از بین خواهد رفت)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
دکتر رسول جعفریان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
یوسف کرمی در واکنش به اجرای جنجالیاش در مراسم تجلیل از سر طلایی پرسپولیسیها
دکتر علیاکبر صالحی، رئیس بنیاد ایرانشناسی در گفتوگو با «جامجم» عنوان کرد
محمدرضا یوسفی، نویسنده ادبیات کودکونوجوان در گفتوگو با «جامجم»