طرز تهیه شیرینی اسپانیایی: چوروس

چوروس یک شیرینی اسپانیایی شبیه به بامیه ایرانیهاست اما با مزه‌ای کاملاً متفاوت. طرز تهیه آن را همراه با تصاویری از مراحل آماده‌سازی و پخت آن در ادامه برایتان شرح داده‌ایم.
کد خبر: ۶۸۱۰۶۸
طرز تهیه شیرینی اسپانیایی: چوروس

جام جم سرا:

مواد لازم:

آب: 225 میلی لیتر
آرد: 225 گرم
شکر: 2 قاشق سوپخوری
کره بی نمک نرم شده در دمای اتاق: 90 گرم
تخم مرغ به دمای محیط رسیده و کمی همزده شده: 2 عدد بزرگ
نمک: خیلی خیلی کم
روغن فراوان برای سرخ کردن

مواد تزئین روکش:

پودر قند: 115 گرم
پودر دارچین: 2 قاشق سوپخوری
کمی پودر نسکافه نرم شده (در صورت تمایل)
هات چاکلت غلیظ یا 2بسته هات چاکلت اماده یا شکلات مایع داغ (در صورت تمایل)

طرز تهیه:

در یک قابلمه مناسب آب، شکر، کره و نمک را جوش بیاورید بلافاصله بعد از جوش امدن تمامی آرد را به یکباره داخل قابلمه بریزید و بر روی حرارت کم با یک قاشق چوبی انقدر هم بزنید تا یک خمیر یکدست و صاف بدست بیاید. از روی حرارت بردارید و خمیر را داخل یک ظرف بزرگ بریزید تا خنک شود.
بعد از خنک شدن تخم مرغها را کم کم به ان اضافه کنیدو مرتب بوسیله همزن برقی هم بزنید تا تخم مرغ داخل ان کاملا مخلوط شود.حدودا 4 دقیقه طول خواهد کشید تا خمیر نرمی بدست بیاید.
خمیر را داخل یک قیف بزرگ با سر ماسوره ستاره شکل بریزید.
درون یک قابلمه کوچک ته ضخیم مقدار زیادی روغن بریزید و بگذارید کاملا داغ شود سپس از خمیر به اندازه دلخواه از داخل قیف فشار دهید و با قیچی ببرید تا داخل روغن قرار گیرد.
بعد از طلایی شدن انها را خارج کنید وروی حوله کاغذی بگذارید تا روغن آن گرفته شود.
پودر قند و دارچین را در یک ظرف مخلوط کنید.شیرینی ها را درون ان بغلطانید و سپس داخل هات چاکلت غلیظ یا شکلات مایع یا هر کرمی که دوست دارید بزنید و میل کنید.
در صورت تمایل میتوانید انها را فقط با همان دارچین و شکر میل کنید و از شکلات استفاده نکنید.
در صورت استفاده از پودرهات چاکلتهای اماده در بسته های کوچک، آن را با آب کم مخلوط کنید تا مخلوط شما غلیظ شود. (مژگان سلماسی/کیمیاگری با ادویه‌ها)

Share

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها