یک زن دیگر حکم انتصاب گرفت

اولین شهردار زن در استان گلستان+عکس

طی حکمی از سوی حسین صادقلو شهردار گرگان، مهندس فاطمه کاویان به عنوان شهردار منطقه یک گرگان منصوب شد. وی نخستین شهردار زن در استان گلستان است.
کد خبر: ۶۸۰۶۴۳
اولین شهردار زن در استان گلستان+عکس

جام جم سرا:

به نقل از سخن آنلاین، مهندس فاطمه کاویان دارای مدرک کارشناسی عمران و کارشناس رسمی دادگستری است و صادقلو، شهردار گرگان در مراسم انتصاب وی گفت : با این اعتقاد که هر شهری در هر منطقه که قرار داشته باشد حداقل نیمی از آن را خانم ها تشکیل می دهند و این انتخاب حق شهروندی آنهاست، شهرداری گرگان وظیفه دارد حداقل در انتخابات خود این نکات را رعایت کند.

{$convert_old_media}
newsQrCode
ارسال نظرات
پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

معاون دبیر ستاد هماهنگی امور ایمنی و آتش‌نشانی کشور در گفت‌وگو با «جام‌جم» به تشریح آخرین وضعیت تجهیزات و ظرفیت عملیاتی آتش‌نشانی می‌پردازد

پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

۲۰۰ بار اهدای زندگی

حسین زمانی، بازیگر تلویزیون در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از ۲۰۰ بار اهدای خون و ترویج فرهنگ ایثار می‌گوید

۲۰۰ بار اهدای زندگی

نیازمندی ها