اتصال شمال به جنوب کشور با آزادراه اراک – خرم‌آباد

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان این‌که با ساخت آزادراه اراک – خرم‌آباد بخشی از کریدور آزادراهی مرکز کشور به بندر امام خمینی(ره) متصل می‌شود، گفت: بهره‌برداری از این آزادراه موجب کاهش 32 کیلومتری مسیر و 50 دقیقه‌ای زمان سفر می‌شود.
کد خبر: ۶۷۹۳۲۰

علی نورزاد در جریان بازدید از طرح آزادراه اراک – خرم‌آباد، افزود: آزادراه اراک- خرم‌آباد به طول 135 کیلومتر، نواحی شمالی کشور همچون انزلی - آستارا و نوشهر را به بندر امام خمینی(ره) متصل می‌کند که این امر در تزانزیت کالا و خدمات از این مسیر بسیار موثر است.

وی با بیان این‌که تمامی مراحل طراحی و ساخت این طرح از سوی بخش خصوصی در حال اجراست، افزود: این آزادراه از 15 کیلومتری جاده اراک - بروجرد حدفاصل پالایشگاه پتروشیمی اراک آغاز می‌شود و پس از عبور از غرب شهر شازند و شرق شهر بروجرد به جاده بروجرد-خرم‌آباد در فاصله ده کیلومتری شهرستان خرم‌آباد وصل می‌شود.وی یکی از ویژگی‌های این طرح را وجود یکی از بلندترین تونل‌های آزادراهی کشور به طول بیش از سه کیلومتر عنوان کرد و گفت: این آزادراه به صورت شش خطه در حال اجراست که با تکمیل آن، مسیری ایمن همراه با سرعت بالا در این محور ایجاد خواهد شد.

همچنین خیرالله خادمی با بیان این‌که با اتمام ساخت باند دوم بزرگراه توره- بروجرد آخرین حلقه کریدور شمال- جنوب‌غربی کشور نیز به شبکه بزرگراهی خواهد پیوست، گفت: این محور به طول
34 کیلومتر با مجموع 35 درصد پیشرفت فیزیکی در دست اجراست که تلاش می‌شود امسال 15 کیلومتر آن و تا سال 94 کل این بزرگراه به بهره‌برداری برسد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها