به گزارش روابطعمومی شرکت غله استان زنجان رسول منصوری با بیان این مطلب، افزود: مصرف نان لواش سفید به جای نان سنگک سبوسدار مانند مصرف برنج ویتنامی به جای برنج ایرانی است.
وی اظهارکرد: آرد نان سنگک تنها 7 درصد سبوس گیری میشود و میزان سبوس گیری در نان لواش به 15 درصد میرسد، این بدین معنی است که نان سنگک دارای سبوس بیشتری است.
این مسوول با اشاره به اینکه شرکت غله و خدمات بازرگانی استان، حمایت جدی از واحدهای نانوایی سنگک خواهد داشت، افزود: متاسفانه از 1414 واحد نانوایی موجود در استان، تنها 80 واحد نان سنگک تولید میکنند که حدود 6 درصد از کل نانواییها را شامل میشود و از این پس فقط مجوز احداث نانوایی برای تولید نان سنگک صادر خواهد شد.
منصوری اضافه کرد: هدفگذاری این شرکت برای افزایش واحدهای تولید نان سنگک خواهد بود، چرا که مصرف نان لواش سفید رنگ که پایینترین مواد مفید و سبوس را برای بدن دارد، به جای نان سنگک سبوسدار به مانند مصرف برنج ویتنامی به جای برنج ایرانی است. (ایسنا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد