حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....
به گزارش ایسنا، سردار رضا محمدییگانه در جمع خبرنگاران گفت: عاملان شایعه قتلهای زنجیرهای در فضای مجازی با تلاش پلیس فتا و پلیس اطلاعات و امنیت هرمزگان دستگیر شدند.
وی افزود: متهم جوانی دانشجو و راننده یکی از آژانسهای شهر بندرعباس است که بیست و یکم اردیبهشت به اتهام انتشار شایعه خفاششب در فضای مجازی دستگیر شد.
محمدییگانه تصریح کرد: متهم انگیزه خود را از انتشار شایعه ربودهشدن زنان و دختران توسط خفاش شب، ایجاد فضای ناامنی، حس و شور جوانی و تحت تاثیر القائات آن سوی مرزها، اعلام کرده است.
فرمانده انتظامی هرمزگان خــاطرنشان کرد: این فرد با قرار دادن تصویر خودروی پژوی خود در فضای مجازی، موجب افزایش رعب و وحشت در میان مردم شهرستان شده بود.
وی با اشاره به این که فرد مجرم دارای چند صفحه متعدد در فیسبوک بدون نام خود بود، افزود:متهم گفته این اقدام وی موجب افزایش درآمد آژانس شده بود.
فرمانده انتظامی هرمزگان از دستگیری سه نفر دیگر که در رواج شایعه خفاش شب بندرعباس از طریق صفحه اجتماعی خود (فیسبوک) نقش عمدهای داشتند، خبر داد و افزود: سه نفر از عاملان انتشار شایعه خفاش شهر بندرعباس که یک مرد از کارمندان ادارات دولتی بندرعباس و متولد سال 58 و دو زن که آنها نیز کارمند هستند، دستگیر شدهاند که تحقیق ازآنها ادامه دارد.
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....