متقاضیان می​توانند با پرداخت یک سوم به صورت نقدی، بقیه را اقساط بپردازند

بیمه کارگران ساختمانی با پرداخت ماهانه 53 هزار تومان

نایب رئیس کانون انجمن‌های صنفی کارگران ساختمانی کشور گفت: امسال کارگران با کارت مهارت درجه ۱ و ۲ با پرداخت ۶۳ هزار تومان ماهانه و با کارت مهارت درجه ۳ با پرداخت ماهانه ۵۲ هزار و ۸۰۰ تومان می‌توانند بیمه شوند.
کد خبر: ۶۷۵۰۲۸

هادی ساداتی در گفت‌وگو با تسنیم در پاسخ به این پرسش که در راستای مذاکراتی که با نوربخش، مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی داشته‌اید، قرار بود تا پایان اردیبهشت ماه ابلاغیه بخشنامه بیمه کارگران ساختمانی در سال 93 ابلاغ شود که تاکنون این کار صورت نگرفته است، گفت: هنوز سهمیه‌ای مشخص نشده است، اما درخواست ما افزایش میزان سهمیه بیمه کارگران ساختمانی است.

وی ادامه داد: طبق مصوبه اخیر مجلس منبع بیمه کارگران ساختمانی مانند گذشته قرار است از محل صدور پروانه‌های ساختمانی مشخص شود. به طور طبیعی انتظار داریم به این منظور تعداد سهمیه بیمه کارگران ساختمانی افزایش و به سقف 500هزار نفر رسانده شود.

نایب رئیس کانون انجمن‌های صنفی کارگران ساختمانی کشور بیان کرد: آن دسته از کارگرانی که دارای مدرک مهارت درجه 3 فنی حرفه‌ای هستند، باید ماهانه 52 هزار و 800 تومان و آن دسته از کارگرانی که دارای کارت مهارت درجه 1 و 2 هستند با پرداخت ماهانه 63 هزار تومان می‌توانند بیمه شوند. ساداتی با بیان این‌که این افزایش حق بیمه در جهت افزایش 25 درصدی حقوق در شورای عالی کار است، گفت:حق بیمه در نیمه اول سال برای 31 روز کاری و در نیمه دوم سال به ازای 30 روز کاری محاسبه می‌شود.

وی تاکید کرد: در مرحله اول اولویت با آن دسته از کارگرانی است که کارت مهارت فنی‌ و حرفه‌ای دارند. کارگرانی که کارت مهارت خود را در سال 90دریافت کرده‌اند، هنوز در فهرست انتظار بیمه هستند که در اولویت قرار می‌گیرند. ساداتی، کمبود سهمیه بیمه کارگران ساختمانی را مشکل بزرگی خواند و افزود: هیچ بیمه‌ای در کشور سهمیه‌بندی نیست، اما بیمه کارگران ساختمانی سهمیه‌بندی شده است و این در حالی است که سازمان تامین اجتماعی بودجه لازم برای بیمه کردن کارگران را دارد. اگر قانون رفع موانع اجرا شود، سهمیه حذف می‌شود و تمام کارگران می‌توانند بیمه شوند. وی افزود: بند 89 قانون بودجه سال 92 کل کشور در ارتباط با توقف پرداخت حق بیمه ساختمانی در زمان صدور پروانه ساختمانی، صرفا تا 9 ماهه سال 92 قابلیت اجرایی داشته و در سال جاری تنفیذ نشده است.

نایب رئیس کانون انجمن‌های صنفی کارگران ساختمانی کشور با بیان این‌که تامین اجتماعی حق بیمه کارگران ساختمانی را تقسیط کرد، گفت: در جهت این طرح متقاضیان پروانه ساختمانی می‌توانند با پیش پرداخت یک سوم از حق بیمه کارگران ساختمانی، مانده آن را در شش قسط پرداخت کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها